17.12.2009

Eilinen ostos

Ostin eilen työssäoppmispaikaltani tämän lyhdyn, ja nyt en osaa päättä pidänkö sen itse vai annanko lahjaksi tädilleni! Se on äärimmäisen kaunis, ja isokin.. Joku ehdotti, että ostaisin toisen samanlaisen itselleni, ja antaisin toisen lahjaksi, mutta alennuksenkin jälkeen tämä maksaa noin 16euroa, enkä tiedä onko järkeä "tuhlata" moiseen, tämän ostin kyllä saamallani lahjakortilla... Saa nähdä mihin kallistun, näillä näkymin antamaan tuon lahjaksi.
Tulitikkuaski on mittasuhteena ;D Kirjastossakin tuli käytyä, koirakuumeisena piti lainata koirakirjoja, ja kasvikirjojen selailu on aina kivaa :)

/p.s annoin  lyhdyn lahjaksi.

1 kommentti:

  1. Voi, koirakuume... Olisipa mukavaa kun olisi oma koira tai mieluiten monta koiraa. Mies on allerginen ja joudumme olemaan paljon töissä, joten tällä hetkellä ei voi ajatella omaa koiraa, mutta huoks....

    Lyhty on kaunis, lahjansaaja varmasti ilahtuu. Mutta täytyy myös todeta, että olen muutaman kerran antanut lahjoja, joista olen itse pitänyt aivan valtavasti ja sitten on jälkikäteen kirpaissut se, ettei ole ostanut samanlaista itselleen tai pitänyt sitä alunperin itse (toivottavasti en kuulosta kovin ahneelta, hih)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)