23.11.2009

Harmaa maanantai

Äh, sataisipa edes lunta... vettä, vettä ja vettä. Harmaata, märkää ja kylmää... ja sitten iskee pimeys. Lovely.

Aamulla oli taas maha kipeä ja huono olo. Päädyin sängyn pohjalle, josta sitten päivän mittaan matelin sitten ylös ja koneelle jumittamaan. Sain sentään vähän aikaankin, laitoin tulppaanin ja balkkaninvuokon sipulit/mitkäliemukulat multaan ja talvehtiman parvekkeelle, saa nähdä mitä tulee.

Tässä näkyvät nuo sipulit.. Ne olisi kai pitänyt laittaa kauemmas toisistaan, mutta samapa tuo. Jos ne nyt selviävät talvetuskokeilusta, ne selviävät toistensa läheisyydestäkin :PTuollaiseen viritykseen sitten laitoin tulppaaniruukun ja toisen, pienemmän ja muovisen, balkkaanivuokkojen ruukun. Pahvilaatikko, jonka löysin vinttikomerostamme, ja oli oikeesti joku luonnonoikku, että mammalta saamani styroksilaatikko sopi TÄYDELLISESTI pahvilaatikkoon, siis se oli JUST oikean kokoinen sinne. Sentti enemmän ja ei ois menny :D Lisäksi molemmat ruukut sopivat sinne nippanappa vierekkäin. Uskomatonta! Laitoin pohjalle ja sivuilla vielä eristeeksi sanomalehteä, ja ruukkujen mullan päälle lecasoraa. Aattelin että se auttais pitämään mullan kosteana. En tiedä onko se hyvä vai huono, tää koko projekti on aika lailla lonkalta heitetty. Ruukut saivat vielä ympärille mammalta saamani peiton. Pahviloota löysästi kiinni ja räsymatto päälle ja parvekkeelle.Tahdoin lisää valoa synkkyyteen ja kaivoin erilaisia tuikkukippoja esiin. Täytyy varmaa käydä vielä vähän halppisostoksilla, saisi tuonne parvekkeellekin pientä piristysruisketta lisää. Tässä kuvia:Parvekkeella tuoksuu ihanasti vanilja:
2 kommenttia:

  1. Ihania kynttiläkuvia :) Oliko tää tausta muuten sieltä keisarista vai ei? Söpön maalaisidyllisen näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Tää on keisarista, tää on joku viides tänään :D välissä kokeilin jotain omaakin. Tää saa nyt olla kunnes löydän semmosen joka olis oiken "mua" :)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)