3 koipireisipalaa
2 sipulia
4 (n.700g) hapanta omenaa (esim. Samo tai Granny Smith)
1 kanaliemikuutio
1,5dl vettä
2dl kuivaa omenasiideriä
1rkl perunajauhoja
Laita koipireisipalat uunivuokaan. Poista omenista siemenkodat ja leikkaa omenat lohkoiksi. Leikkaa sipuli viipaleiksi. Lado omenat ja sipulit broilerien päälle/viereen. Kuumenna vesi ja lisää siihen liemikuutio. Sekoita perunajauhot siiderin joukkoon. Kaada nesteet vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50-60min.
HERKKUA!
Alkuperäisessä reseptissä käytettiin marinoituja broilerin rintaleikkeitä, tämä on oma versioni. Leikkeitä käyttäessäsi ohje alkaa näin: "poista halutetessasi leikkeistä luut. Ruskista broilerinpalat öljyssä pannulla ja pane ne uunivuokaan.." Muuten sama ohje.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)