19.10.2009

Hyvää iltaa

Syysloma loppui ja palasin takaisin koulunpenkille... en missään nimessä sinne olisi vielä kaivannut :D Loma sujui isovanhemmilla la-ke ja loppuviikko kotona köllöttäessä :) Pelaillen tietokoneella, tutkien kaappeja, laiskasti horroksessa liikkuen.. Ah, loma<3 Eteisen kaapit tuli sentään siistittyä ja eilen mun puoli parvekkeestakin! Isovanhemmilla nautin syksyisistä pihatöistä, pääsin haravoimaan <3 Leikkasin myös autotallin seinustan vallanneen säleikkövilliviinin alas, se oli tunkenut itsensä jo seinänraosta sisäänkin :o Kukkurallinen kottikärryllinen sitä tuli, pappa kärrää ne myöhemmin (oman) metsänreunaan. Pihatöissä tuli myös bongattua seinänvierustalla ihana kukinto, joka on jonkin sortin talvio, luultavasti pikkutalvio. Vähän oli sekaisin vuodenajoissa lämpimällä seinustalla, sen kuuluisi kukkia vasta touko-kesäkuussa. Oikein suloinen kukinto ja muodostaa ikivihreän mattomaisen kasvuston :)

Maalla oli muuten P-I-M-E-Ä-Ä iltaisin, johonkin klo 19 aikaan oli ihan sysimustan oloista jo. Oli niin outoa, kaupungissa kun asutaan niin keskustassa, ettei koskaan hiljene eikä pimene kokonaan, katuvalot valaisee sisälle aina jostain verhon raosta.

Ja ai niin, sydäntä ilahdutti myös isän haudalla käynti. Sukuhaudan kiveen oli kiinnitetty kyltti, jossa oli isän nimi ja synt-kuolinaika, vihdoinkin. Asia on vaivannut mua jo vuosia, mutten ole väleissä isän puolen suvun kanssa, niin en ole voinut mitenkään asiaan vaikuttaakaan. R.I.P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)