9.8.2012

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää..

Ja tällä kertaa kyseessä on kouluasiat. Ehkä voisin valmistuttuani lähteä kiertämään kouluja ja valistaa nuoria, miten EI kannata hoitaa asioitaan? Älkää tehkö niin kuin minä tein, vaan niin kuin minä sanon? Tämä mun polku on meinaan sen verta kuoppainen ja kivikkoinen, äh. Toivottavasti oppisin taas jotain. On tosi hankalaa yrittää valmistua, kun on kerran pudonnut kelkasta. Jos opiskelee suunnitellussa tahdissa, tosi moni asia on valmiiksi suunniteltua ja asiat kuten opintotuki tuodaan kultavadille eteen. Nyt en voi moista vielä edes hakea, kun ei ole mitään päivämääriä eikä suunnitelmia mitä esitellä Kelalle. Koulumatkatukeakin tarvitsisin, mutta sitäkin saadakseen pitää olla koululla. Maanantaina sitten, pitää varata isot eväät mukaan, voin vaan kuvitella että joka toimistossa on muutama muukin jonottamassa leimaa lappuihinsa.

Eihän se ole vain yhdestä kurssista kiinni, selvisi tässä... Pitää kalastella monelta opettajalta, että miksikäs mulla ei olekaan siitä ja tästä numeroa. Mulla on paha tapa vaan lakaista tollaiset velvollisuudet maton alle, ja keskittää energiani kaikkeen Paaaljon mielenkiintoisempaan. Nyt on sitten jälkiensiivouksen aika. Maanantaina menen koululle, ja etsin kuraattorin käsiini, en selviä tästä suosta ihan niin pian kuin toivoisin.


6 kommenttia:

 1. Voi että, tsemppiä! Nuo paperihommat ja virastoasiat ovat aika ikäviä, mutta kun ne on saanut kahlattua läpi niin jälkeenpin on aina tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Ensin ajattelin, että "minkä taakseen jättää sitä ei ikinä enää uudelleen löydä" mutta tosi on, että kaikki pitäisi kuitenkin tehdä ajallaan ja kerralla oikein.
  Toivottavasti saat kerättyä leimat lappuihin ja opintotukiasiat järjestykseen.
  Mukavaa elokuun aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Jaksamisia sulle. Noi paperiasiat on aina ihan syvältä, aina niihin tulee mutkia matkaan ja kaikki vaan hankaloituu.. Mut voin lohduttaa sua, en minäkään valmistu edes vuonna 2013 vaikka oli tarkoitus.

  En tiedä koska valmistun, mutta elämässä on muutakin kuin paperi joka osoittaa ammattitaidon. Työkokemus on sitäkin arvokkaampaa. :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti saat opintopisteet kasattua kokoon ... ei muuta kuin tsemppiä : )

  Aurinkoista viikonloppua

  T. Erjuska

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)