8.1.2012

Vuodenvaihteen muistelua pikaisesti

Vuodenvaihde meni rattoisasti kerrankin sisätiloissa, oltiin miehekkeen veljen luona, Monakin. Mona säikkyi pauketta jonkin verran, mutta onneksi uudessa kerrostalossa on hyvät äänieristykset, ja paikka oli kuitenkin jo tuttu. Ulkoilu hoidettiin klo 22 ja 02, ja ne olivat kyllä aikamoista häslinkiä. Mona sai kuitenkin tarpeensa hoidettua, kun itse pysyin rauhallisena ja pysäytin sen hätääntyneen pyörimisen pariin otteeseen määrätietoisesti.


Tässä jälleen yksi Monan monista nukkuma-asennoista ja -paikoista kotosalla :)


Piha oli vielä ennen vuodenvaihdetta tämmöistä kuravelliä, nyt satoi sentään taas lunta sitä peittämään :)

Vein uuden vuoden kunniaksi etupihan koristekurpitsat vihdoin roskiin! Pitäisikin valoisaan aikaan kuvata, miten Ihanan kranssin ja havusydämen sain koululta kun olin ennen aattoa työssäoppimassa siellä.

Sain myös jouluruusun, joka availee nuppujaan kylpyhuoneessa. Otin sieltä lämmityspatterin pois päältä, niin tila pysyy jouluruusulle sopivan viileänä. Mieheke ihmetteli vasta toissapäivänä miksi jalat aina palelee kylppärissä käydessä ;)

Sain Mn joululahjan vähän aikaa sitten vasta valmiiksi, ja se on nyt kuvausta ja lähettämistä vailla. Sain myös ikuisuuden kesken olleen Ambitus-kaulurin valmiiksi. Kuvailen niitä varmasti huomenna.

Postista saapui myös iso kirje, palautin syksyllä ostamani Monan sadeviitan ennen joulua (palautusprosessi viivästyi sekä minun että valmistajan osalta huomattavasti) takaisin valmistajalle, ja sain sen vaihdettua nyt talvimantteliin. Vielä viime viikolla naureskelin, että mihin mahdankaan tarvita sitä vesikeleillä, mutta tänäänkin oli jo peräti -6° C, joten talvimantteli on otettu käyttöön. Tässä sen innokas käyttäjä:


Ensi viikolla palaankin koulun penkille, tiistaina on näyttö, sekä meille saapuu tiskipöydän asentajia, jotka muokkaavat alakaapiston niin, että astianpesukone (toimitus 19.1) mahtuu <3, keskiviikkona näytön arviointikeskustelut, torstaina on lääkäriaika itselleni ja sen jälkeen Monan hammaslääkäri, ja perjantaina perennakoe.. HUH.

4 kommenttia:

 1. Onnea ja vihreää puutarhavuotta 2012!

  Mukava kun olet laittanut blogisi tuonne puutarhat kasvuvyöhykkeittäin listaan niin löysin blogisi =)

  Kiva kun olet laittanut linkin takaisinpäinkin!

  Olin suunnitellut tilaavani siemeniä vaan niin se aika hurahtaa täällä lukien ja ihastellen kaikki ihania blogeja ja puutarhoja =)

  Mitä siemeniä olet ajatellut kylvää tänä vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kokonaan vastata tähän! Tuli äsken vasta siemenluetteloa selatessa mieleen, että ihan kuin joku olisi kysynyt minulta aiheesta jotain! :D

   Kylvöajatukset on vielä horroksessa, en ole mitään päättänyt varmaksi. Chilien siemeniä olisi hurjasti, mutta kun ne aiheuttaa mulle harmaita hiuksia :DD

   Poista
 2. Voi tuota nukkuma-asentoa, D! Rentoutumisen joogaguru:)

  Onnea perennakokeeseen!

  meillä vaihtui keli +0 asteesta -12:sta yhdessä yössä. Talvi tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mona kyllä koisii missä vaan ja miten vaan :)

   Kiitoksia onnitteluista, jäi kyllä koko koe välistä kun ei ollutkaan aikaa lukea... Mutta onneksi noita varatenttipäiviä on.

   Toivotaan että kasvit ei ota nokkiinsa näin ihmeellisestä talvesta!

   Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)