2.1.2012

Kyllä se aika rientää

Oikein mahtavaa uutta vuotta kaikille! Täytyy taas alkaa treenaamaan, että kirjoittaa joka paperiin oikean vuoden, 2-0-1-2 ;)

Mihinkäs olenkaan jäänyt. Käytiin tosiaan 19.päivä tyttötriona risteilyllä, ja nautin koko reissusta!

Käytiin joulubuffetissa syömässä, ja tanssittiin aamuun asti ;) laiva oli kovin tyhjillään, edustettiin melkein ainoina meidän ikäpolvea, mutta se ei menoa haitannut. Kiitoksia <3

Monalta ei löytynyt tonttuvaihdetta :DAattona oltiin miehekkeen äidillä. Jouluruokaa, kahvit, katsottiin mummun ja anoppiehdokkaan kanssa Eemeliä :) pian joukkoon liittyivät miehekkeen veli kihlattuineen ja laulettiin muutamat jouluvirret. Siitä siirryttiinkin lahjojen vaihtoon. Oikein mukava ilta. Monakin oli mukana ja käyttäytyi oikein nätisti. Yllätti kaikki hyppäämällä spontaanisti mummun syliin nojatuoliin! :D

Joulupäivänä vierailtiin miehekkeen isän luona, ja siellä syötiinkin jouluruuista poiketen itsetehtyä pizzaa. Mukavaa vaihtelua. Pelattiin porukalla Trivial Pursuittia, ja siinä menikin tovi, hihhih. Lahjat vaihdeltiin ja juotiin kahvit. Iltamyöhään sieltäkin ajeltiin kotia kohti.

Pieni kuusemmeTapaninpäivänä heräiltiin myrskyn jälkimainingeissa. Meillä Turussa ei ollut suurta eroa, oli sähköt jne. mutta aamulenkillä meinasi käydä köpelösti. Tuuli irrotteli lähitalojen pihoista aitalautoja, ja semmoinen lähti tuulenpuuskan mukana ihan pari metriä meidän jäljestä! Selkäpiitä karmi kun mietin jos oltaisiin oltu sen tiellä...Aamulla aikaisin ihana ystäväiseni Mkin saapui jo aamukahville. Kasitie oli kuulemma aika pimeänä ja puita teillä. Hänen vanhempana pian soittelivatkin, ettei heillä ollut sähköä, ei vettä ja kännyköidenkin tukitolppa oli vioittunut, piti ajaa aika kauas kotoa että kännykällä sai yhteyttä mihinkään! Aamupäivä sujui silti mukavasti meillä turisten, ja huristettiin kaksin lounaalle Heselle, ja sieltä kävelemään aurinkoiseen Ruissaloon. Sielläkin olivat sisältä lahot tammet kaatuilleet urakalla, osa oli katkonut piuhojakin.

Kyyditsimme Mn kotiin asti iltapäivällä, jossa ehtisimme esittelemään Monaakin Mn vanhemmille ja sukulaisille, ja pääsin itse moikkaamaan Emmi-koirulia <3 Sieltä sitten suuntasimme minun isovanhemmilleni, ajomatka oli aika karmivaa kun sähköt olivat poikki suuresta osasta matkaa ja puita oli nurin niin monesta paikkaa. Isovanhemmillani oli täysi pimeys, lämmityskään ei sähkökatkon takia toiminut, ja jouluruokia nautittiin sitten viileinä, kun ei ollut mitään millä lämmittää. Paikkalla olivat isovanhempien lisäksi äitini sisko, eli tätini ja siskoni U + hänen 2 kissaansa :) Taskulampun ja otsalamppujen valossa vaihdettiin lahjoja, ja täti oli tuonut tullessaan isossa termarissa kahvia. Mieleenpainuva tapaninpäivä! Iltayhdeksältä sähköt onneksi jo palasivat, joten ei tarvinnut murehtia sen enempää.27.päivä aamu alkoikin kunnon tohinalla, kun ovikello soi aamu7 määrätietoisesti. Minä ja mamma kompuroimme tokkurassa ihmettelemään ketä meistä oli jäänyt lukkojen taakse. Avasin oven ja siellä seisoikin minulle täysin tuntematon vanha mies! Hänkin vaikutti yhtä yllättyneeltä. Pian selvisi että hän asui yksin pienen matkan päästä, ja hänen tarvitsi päästä lääkäriin huonontuneen olonsa vuoksi! Puhelimet eivät edelleenkään toimineet, minun kännykkäni taisi olla ainut joka sillä hetkellä toimi. Soitinkin pikemmiten hätänumeroon, ja aika nopsaan ambulanssi sieltä sitten saapuikin. Onneksi miehellä ei ollut mitään sekunnista kiinni olevaa tilaa kuitenkaan! Huh. Selvittyämme säikähdyksestä siirryimmekin aamukahville :) Ajelimme illalla kotiin , ja olimme iloisia että voimme opiskelijoina lomailla vielä jonkin aikaa, joulunaika oli niin suurta tohinaa!

2 euron kirpparilöytö ;)

4 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut joulu täynnä tapahtumia.

  Myrsky teki pahoja monessa paikassa. En ole ollut Ruissalossa vähän aikaan, nyt jäi mietityttämään myrskytuhot.

  Hyvää vuoden alkua!

  VastaaPoista
 2. Olipa vaiherikas joulunseutu! Ja ihana Mona tonttulakissaan ottaa kaiken ihan rauhallisena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mona kiittää :) Pitäisi itsekin ottaa oppia ;)

   Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)