25.1.2012

Haaste, Jos minä saisin valita

Sylvi Elämää Luonnossa-blogista heitti minulle haasteen, joka näyttääkin pyörineen siellä täällä. Kurkin vähän muidenkin vastauksia löytääkseni punaista lankaa. Toiset listaavat enemmän, toiset vähemmän. Jospa minäkin koitan, mitä saan tässä aikaiseksi aamukahvin kanssa.

Jos Minä saisin valita,

....Kirjoitin jo aikamoisen romaanin tähän asioita, mutta pyyhkäisin ne pois yhdellä iskulla. Poistin maailmasta pahuuden monessa muodossa. That's it. Maailmassa ei vaan olisi enää lapsityövoimaa, raiskauksia, sotaa, nälänhätää, pedofiileja, narkomaaneja, alkoholisteja, raiskauksia, AIDSia, eläimiä ei enää kohdeltaisi kuin roskaa, kaikilla olisi oikeus opiskella, saada puhdasta vettä ja ruokaa, olisi tasa-arvoa niin sukupuolta, uskontoa kuin ihonväriäkin katsomatta....

-ihmiset olisivat suvaitsevaisia, ennakkoluulottomia, rauhaa rakastavia.

-jätettäisiin asekehittelyt ja avaruusmatkat ja suunnattaisiin ne rahavirrat vanhustenhuoltoon, mielenterveyspuolelle, kestävään kehitykseen. Että ihmisten olisi parempi olla nyt ja tulevaisuudessa.

-kesä olisi Suomessa pidempi

-hyttyset eläisivät kukkien medellä, eivätkä kiusaisi ihmisiä enää

-puhdistaisin kaikki maailman vesistöt kertaheitolla.

-kaikilla olisi koti jossa asua.

-otsoonikerros tulisi kerralla kuntoon

...ei tätä listaa saa mitenkään kevyemmäksi :D Suomen pidempi kesä taisi olla kevyin, muuten menee maailmanparantamiseksi kaikki vaan. Semmoinen lista.

Haastan mukaan kaikki tämän lukeneet! :P

1 kommentti:

  1. maailmsta tulis ihana paikka jos sinä saisit valita. ♥
    Hienoa!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)