22.9.2011

Syksyn kirous iski jälleen...

Siksi täällä ompi hiljaista. Eli flunssaa poden parasta aikaa. Sairaslomalla kotona. Nytkin olisi vielä periaatteessa voinut olla nukkumassa, mutta ärsyttävä yskä päätti herätellä jo kuuden maissa.

Toki hiljaisuuteen vaikuttaa myös uusi perheenjäsenemme Mona (hui, jo 2 viikkoa koiranomistajina!) ja viimeinen kouluvuoteni. Alkaa projektit polttaa bebaa niinsanotusti, eli kaikki erääntyneet projektit piti kaivaa esille ja alkaa oikeesti tehdäkin jotain. Ja jostain ne opet vaan keksii uusia.

Laitoin eilen ystäväni M:sta innostuneena asuntohakemuksenkin! Olen pitkään haaveillut Turun Ylioppilaskylän kämpästä, kaksiosta, jossa olisi pieni piha. Talot ovat suhteellisen hyvässä kunnossa, toisin kuin nykyinen "piilohome"-loukkumme. Olisimme lähellä suosittua koirapuistoa, parempien bussiyhteyksien varrella, jajaja.. Noh,  muuttaminen on tietyissä rajoissa ihan kivaa? :)

Nyt taaperran lämmittämään teetä ja pohtimaan millä lääkekaapin sisältä löytyvällä helpottaisin oloani seuraavaksi... Toivon kaikille muille vähempiä vesisateita ja terveitä päiviä!

2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Minäkin olen täällä kotona sairaslomalla.

  Toivottavasti uusi asunto järjestyy. Mies on muuten asunut opiskeluaikonaan Turun ylioppilaskylässä:)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinulle!
  Syksy alkaa olla sellaista flunssan aikaa.
  Minullakin mieheni on sen uhrina.

  Toivotaan että asunnon haku onnistuu.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)