27.9.2011

Flunssaisen höpinöitä (punainen lanka kadoksissa luultavasti koko ajan)

Heissan kaikille. Yskä on pitänyt minua aamuviidestä asti enemmän ja vähemmän hereille, joten seitsemältä luovutin ja heräsin kahvinkeittoon.

Sain eilen lääkäriltä ma-ke sairaslomaa vielä, ja reseptiyskänlääkettä. Yöksi otettu 10ml auttoi, mutta aamulla en enää tehoa tuntenut. Oudosti (sattumaako?) olen lisäksi yskänlääkkeen nauttimisen jälkeen saanut molemmilla kerroilla nenäverenvuodon aikaiseksi! Tökötti lasketaan myös dopingaineeksi :D Onneksi en ole mikään urheilija.

Olen muutamana päivänä pohtinut, että onko tämä alkusyksy ollut jotenkin epätavallisen sateinen. Koko ajan tuntuu tulevan vettä alas. Päädyin kuitenkin siihen johtopäätökseen, että nyt kun meillä on koira, huomioin säätiloja pikkuisen tarkemmin ;) Aiemmin vesisateet eivät hetkauttaneet, kun ei ollut mitään varsinaista tarvetta mennä ulos. Nyt tunnen itseni aika mökkihöperöksi jos en käy ulkona, kuten nyt flunssassa on muutamia päiviä ollut. Onneksi mieheke on terve, ja ulkoilee Monan kanssa mielellään. Lisäsin ystäväni Mn (kannattaa vilkaista, suomalainen neitokainen muutti ISLANTIIN) innoittama tuohon blogin sivulle ikkunan, josta näkee millaista säätilaa täälläpäin on :)

Eilen käytiin vilkaisemassa uuden asunnon pihaa. Edelliset asukkaat muuttivat pois, ja nyt kämpässä tehdään pintaremppaa kuukauden (??) verran. Ja EI HYVÄNEN AIKA! Piha on aikamoinen projekti! Vaihdoinkin samantien mielessäni opinnäytetyöni aiheen mökin pihasta tulevaan pihaamme. On semmoinen viidakko tällä hetkellä, että raivaussaha tulisi käyttöön.. Edelliset asukkaat tuskin ovat viettäneet aikaansa pihalla, siellä on sen verran kokkasta nokkosta-rikkaruohoa-villiruusua ja ties mitä ja mistä levinneitä jättipensaita yms. Mutta toisaalta olen Hyvin innoissani. Soitankin tästä heti kellon lyödessä 9 asukastoimistoon, ja varmistan ja painotan, ettei kukaan vaan koske missään tarkoituksessa pihaan. :) Koska muutamme vasta marraskuussa, ja remontti on vain sisätiloissa, olettaisin että voin kuitenkin pihaa siistiä ensi kuun kaikessa rauhassa. Ehdin saamaan kuvamateriaalit ENNEN osiosta, hoitamaan perusjutut kuten nurmikon, rikkaruohot yms kuntoon, ja elättelen toivoa että teen tuon kaiken kuukauden sisään. Muuttaessamme ehdin vielä oletettavasti istuttamaan mökille suunnittelemani kukkasipulit pihan maahan. Mökille niitä on turha istuttaa, sepän toukat eivät ole mainittavasti edes vähentyneet.

Harmillisesti vuokralaisyhdistys, jonka sivuilta löysin hienoja vuokrattavia tiloja ja tarvikkeita, kaikkea remonttivälineistä urheilutarvikkeisiin ja pihankunnostusvälineisiin, lopettaa vuokraamisen lopullisesti juuri ennen muuttoamme , 28.10!  Asukastoimisto on irtisanonut yhteistyösopimuksen ja toimitilat... Miksi juuri nyt?? :D toivon hartaasti että tilalle keksitään samanlainen systeemi, ja mietin josko itsekin olisin tunkenut mukaan syyskokoukseen...

Nyt taidan herätellä Monan ja käydä pienellä aamukävelyllä. Aurinko alkaa paistamaan kunnolla puiden takaa, ja taivas näyttää selkeältä. Jos vaikka tällä kertaa muistaisin laittaa Monan nappulat likoamaan Ennen uloslähtöä. Tämä ei ole toistaiseksi suostunut syömään nappuloita kuivana, joten ajatuksenani on totuttaa se niiden makuun edes jossain muodossa, vaikka hyytelöruuan/koiranmakkaran seassa.

Aurinkoista syyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Voi voi, tuo yskä on kiusallista.
  Toivotan sinulle pikaista paranemista.
  Juo paljon.
  Minulla oli viime syksynä paha yskä eikä meinannut helpottaa. Ostin yskänlääkettä ennenkuin lähdimme suomenreissulle. ensimmäisenä iltana suomessa yskin ja yskin kun ei yksi annoa yskanlääkettä auttanut otin toisen ja sain sellaisen allerkiareaktion että pikaisesti lääkäriin.
  Tämä lääkäri sanoi että se yskänlääke on ihan myrkkyä mitä ostin täältä ruotsista. Sanoi että ei yskanlääkkeet auta mitään. Kehoitti juomaan paljon.
  Hauska olisi jos laittaisit sitten siitä pihasta kuvia tänne.
  Mukavaa viikonloppua sinulle ja paranemisiin.♥

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista, toivottavasti flunssa ei ole vain iskenyt keuhkoputken tulehdusta.

  huonossa kunnossa oleva puutarha on omalla tavallaan hyvä juttu, tie mitä kaunista kasvia siellä rytkeikön alla piilee. Ja siitä saa muokattua tarkalleen mieleisensä.

  Mukavaa viikkoa ja rapsutukset Monalle!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)