13.9.2011

Koirakoirakoira

Mainostan edelleen Monan omaa blogia, sinne olen sentään jotain saanut raapustettua.

Mona tuli ja valloitti miedät, on aivan ihana karvapallero.  Käytös ei kieli mitenkään rescue-taustaa, pääasiassa iloinen hännänheiluttaja, jonka kanssa pitää määrätietoisesti treenata perustottelevaisuutta ;) syliin pyrkivä, miellyttämisehaluinen halinalle <3

Sain sovittua TO:ni (työssäoppimiseni) myöhemmäksi, joten olen nyt ollut kotosalla. Mona on aika kovasti leimautunut minuun, ja tämä viikko onkin ollut yksinoloharjoittelua.

Syksy hiipii nurkille! Palstalta pitäisi vielä hakea tarvikkeet pois, sipulit nostettiin pari viikkoa sitten. Loput perunat jäivät, olivat mätiä, ruttoisia ja sepäntoukkien syömiä. Ananaskirsikat ovat komeita, mutta liian myöhään. Koitan pelastaa yhden sisälle ja talvettaa sen! Saa nähdä miten käy.

Parvekkeelta vein yhden kukkapöydän jo kellariin, chilit ovat sisällä. Pelargonit ja petuniat odottavat pääsyä kellariin. Mieheke kiinnitti kattoon pari koukkua, niin saan lyhtyjä roikkumaan! Kynttilöillä fiilistely on alkanut!Kuppi teetä, villasukat ja kynttilöiden valossa parvekkeelle kirjoittelemaan syntyjä syviä.


7 kommenttia:

 1. Ihana hauva, tuliko hän teille jostain jo vähän vanhempana.? Kiva kun sai uuden rakastavan kodin.
  Rapsutukset hänelle.
  Mulla on kaikki kesäkukat vielä terassilla, pelargonit siistin eilen ja siirsin vähän lähemmäksi seinää, jotta sateet eivät mädätä niitä, saavat olla terassilla niin kauan kunnes on pakkasta ja pitää pakosta viedä varastoon, dahliat kukkii kauniisti ja niissä on paljon nuppuja, siispä toivon, ei yöhalloja ja pakkasia kiitos.
  Mukavaa viikon jatko sinulle, kyllä nyt lyhdyt ja kynttilät ovat jo tarpeeseen,niin ja ne villasukatkin.

  VastaaPoista
 2. Ihana karvapallero, ihan syötävän suloinen. Hauskoja hetkiä sinulle Monan seurassa.

  VastaaPoista
 3. No ei ihme, jos sytän on mennyttä kalua.

  VastaaPoista
 4. Hauskanen koiruli...pennun kanssa aika kuluu kuin huomaamatta! Nauttikaahan pentuajasta!

  VastaaPoista
 5. Mona tuli meille Espanjasta, ja on n.2-vuotias. Se on ollut huonossa kodissa, ja on siellä hylätty. Nyt hän on meillä <3

  VastaaPoista
 6. Söpö koiruli! :) Kiitos vierailustasi! Blogissani oleva kauluri on tehty Novitan ohjeella ja ohje löytyy Novitan sivuilta (www.novita.fi), en millään muista mitä puikkoja käytin, mutta lanka taisi olla Samosta.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)