5.9.2011

Markkinoinnin näyttö 26.8. (hienoista töistä kuvia!)

Viikolla 34 ryhmällämme oli markkinoinnin näyttö, joka sisälti suunnittelua, käytännön töitä, ja perjantai oli sitten varsinainen näytönpaikka. Mehän olimme tiistaina Nauvossakin yhden ryhmäläisen kanssa, ja muilla oli vapaata.

Maanantain kuitenkin suunnittelimme 6 hengen (luokka hieman kaventunut) ryhmässämme kahvitilaisuuden. Samalla viikolla ammattitutkintoa suorittavat olivat tehneet omassa näytössään sidontatöitä, ja meidän hommaksi jäi sitten pitää Livian henkilökunnalle esittelytilaisuus, jossa tarjoaisimme myös kahvia. Aktiivisuutta, innokkuutta, aherrusta ja kaikenmoista muuta tultaisiin arvioimaan viikon päätteeksi.

Saimme aikaan mainion esitteen, suunnittelimme aikataulun perjantaille, torstaina pääsimme järjestelemään paikkoja ja perjantai olikin aika hulinaa. Itselleni moiset tilaisuudet ovat vain mukavia. Kahvit ja omenapiirakkaa saatiin koulun ruokalalta, ja niitä oli juuri passelisti. Pidin koko perjantain vain huolta, että hoidan asioita, liikun, ja näyn. Näkymätön ahertaja ei saa välttämättä hyviä arvosanoja, koska ei niillä opettajilla oikeasti ole silmiä selässä ;)

Tässä kuitenkin töitä, alustan niitä hieman.

Tutkintoa suorittavien pitää näyttää taitonsa. Aikuisopiskelijoita. Heitä oli 24, ja jokaisen piti tehdä 4 työtä.

1. Tilakoristelu, jonka teemana oli sadonkorjuu.

2. Ojennettava kimppu Timo Soinille (kuvitteellinen tilaisuus). Hinta n. 80€.

3. Surulaite tai -kimppu n.70v miehen  (kuvitteellisiin) hautajaisiin. Mies on ollut aiemmin hedelmä/marjatarhuri. Ekologisuutta. hinta n. 100€.

4. Morsiuskimppu. En ole ihan varma saivatko he itse valita Millaiselle morsiammelle se olisi tulossa, mutta ainakin töiden mukana oli perusteluja ja taustaselvitystä. Kimpunhan pitää olla kantajansa näköinen, sopia asuun ja teemaan jne. Hintahaarukkaa en nyt muista.

Koska perjantaina paikalla kävi niin monia, minulla ei valitettavasti ole kuvia läheskään kaikesta, saan niitä ehkä jälkikäteen muilta!


Tilakoristelu


Torstaina vilkaisin myymälän pihaan (myymälä ei ollut vielä avautunut kesän jälkeen), ja pihassa oli vaan muutama kaktus ja kuolleita orvokkeja :D koitin pelastaa tilanteen ylijäämäbegonioilla.

Toivat ne jonkinlaista väripilkkua edes. Ja seuraavana aamuna paikalle porhalsi sisustajatiimi, jotka muokkasivat koko pihan erilaiseksi! :P yrittivät olla nauramatta minun..tyylilleni ;D

Sadonkorjuutöitä Kahvipöytämme


Tilakoristeita gladioluksilla


Omenoita kätkettyinä

Ruma muoviastia oli hienosti peitelty.


Kukkien kirjo oli hieno kaikissa töissä


Tilakoriste. Hieno, vaikka auringonkukat vaativat hippasen enemmän vettä mitä letkunpätkillä naamioituihin suppiloihin mahtuu...


Tilakoriste


Surulaitteita. Oli hienoa nähdä ja esitellä näitä töitä, vaikka kaikki eivät teknisesti olletkaan ihan oikeaa tasoa. Muutamakin miespuolinen ihmetteli miten värikkäitä nämä ovat, ja pääsin kerrankin pätemään! ;D eli kertomaan, miten nykyisin ei olla niin tiukkoja. Värit kertovat vainajasta, ja toisinaan myös vainaa muistelevan ja vainajan välisestä suhteesta. Onko se palavan rakkauden punainen, vai isänmaallisen sinivalkoinen. Näissä piti olla näkyvissä että vainaja oli hedelmä-marjatarhuri.
Surukimpun sai myös tehdä.


Tilakoristelua, tämmöiset vastaavat haluan sitten omiin häihin aikanaan!


Tilakoristelua
Morsiussidontaa


Tää oli upea tilakoriste :)Toivottavasti saan luokkalaisiltani lisää kuvia, tästä puuttuu Niin paljon. Emme myöskään ole kuulleet arviointejamme vielä..

MONA SAAPUU TÄNÄYÖNÄ <3

2 kommenttia:

  1. Oi kuin paljon kaikkia kivoja töitä, mielenkiintoista oli kattella, ja kattelen kyllä lisääkin jos niitä ilmaantuu.=) Tuo valkoisista neilikoista sidottu morsiuskimppu oli kyllä kiva, ja siinä noi orkideat. Oispa mahtava itekin päästä tekemään erilaisia kimppuja. Silloin aikoinaan koulussa ei kovin monia ehtinyt tehdä, ja sitten työharjoittelu kun oli puutarhalla eikä kukka-kaupassa, niin ne jäi aika vähiin. Jään odottelemaan josko saat lisää kuvia jostain.=)

    VastaaPoista
  2. Upeita kukkalaitteita, joka tilanteesen.
    Hienoa!♥

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)