16.3.2011

Etäviikkoilemassa isovanhemmilla

Terveisiä vaan täältä maaseudulta! Raahasin kaikki koulupaperitkin tänne mukanani, mutta illat on mennyt mamman kanssa höpötäessä, etten ole edes vilkaissut tuota 100 leikkokasvin listaa, josta on koe viikon päästä!

Olen toiminut teknisenä tukena, laadin suomenkieliset käyttöohjeet riistakameralle, ja kävimme sen kiinnittämässäkin ruokintapaikalle. Laadin myös ohjeet, miten kamerasta saa kuvat tietokoneelle. Monenlaista teknistä vempelettä tästäkin kodista löytyy, enemmän kuin meiltä! :D

17v. Mimmi-kissa on edelleen liikkeessä, mitä nyt on muuttunut vanhoilla päivillään hieman äksyksi! Jos ei ole ketään ottamassa häntä syliin nukkumana, tämä käy lähimmän "uhrin" nilkkaan kiinni kynsillään! Kuinka hurmaavaa... Talon liepeillä liikkuu myös öisin kettu, joten toimin Mimmin henkivartijana kun tämä toimitti ilta-asioitaan pensasaidan vierellä :D Hyvä palvelu hänellä.

3 kommenttia:

 1. Onpa Mimmillä kissanpäivät! Nyt on hyvä aika olla maalla, aurinko hellii ja päivät pitenevät. Kyllä ne kukkalistat ehtii lukea siinä sivussa. Kokeisiinhan on vielä hetki aikaa.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana kuva kissasta, ja kylläpä hänellä onkin ikää, ei varmaan enää pääsisi kovaa karkuun jos kettu repolainen yrittäisi iltapalaksi. Hyi...sentään.

  Muutama vuosi takaperin, meidän poikien piti kertä olikohan se nyt viisikymmentä , melko tunnettua kasvia, niitä peruskoulun juttuja..minusta se oli mukavaa, kun sain tehdä sitä heidän kanssaan. Nyt se tuntui kivalta, kun kaikki kasvit kiinnostavat ja muutenkin liikun paljon metsässä.Aikanaan, silloin kun itse piti se tehdä, se oli pakkopullaa.Ajatella, niin se vaan mieli muuttuu..:)

  Aurinkoisia päiviä sinulle ja tsemppiä kokeisiin.

  VastaaPoista
 3. Riistakamera kuulostaa mielenkiintoiselle, ruokintapaikalla käy varmasti monenmoista kulkijaa.

  Tsemppiä lukemiseen ja kokeisiin, onhan tässä vielä aikaa ensi viikkoon.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)