30.10.2010

Luokkalaiseni...

Eilen oli syntymäpäiväni,olen nyt 23-vuotias. Onnitteluja sateli tuolla naamakirjassa, ja onneksi muutama myös "oikeassa elämässä" . Mieheke antoi kivan lahjan, ja ihanan kortin, vei ulos syömäänkin.

Ja sitten illalla sain luokkalaiseltani viestin. Asia koski opettajamme ilmoitusta, jossa opettaja kertoi. että meillä on kasvitentti viikon 46 maanantaina klo 11.00. Asia oli minulle päivänselkeä, mutta eräällä luokkalaisellani.... En kestä tätä ihmistä, 26-vuotias nainen:

"tuli mieleen laittaa sul viestiä ku opettaja tänään wilmasta viestiä laitto, et onko hän muka teijän kaa sopinu sen koepäivän erikseen ku eihän se käy ku koulukin alkaa sillon vasta klo 12.00 ainakin lukkarin mukaan ja tohon aikaan alkaa ruokailukin? laitoin sil tänään viestiä ja ehdotin et jos koe olis sillon vaikka perjantaina ku olis muutenkin hänelle päivä varattuna, ihmettelen vaan tota sähläystä nytten vähän, vai onko multa jääny jotain välistä ku en oo hetkeen koulussa ollu? ite en ainakaan ruokailua väliin jätä ku pääsen pitkästä aikaa sinne taas syömään, alkaa pännii taas vähän ku joutuu harjotteluun ruoat hankkii......

ainii, palautitteko te muuten jo ne L:n tehtävät, annoitko joitain vanhoja myös takas jos jotain puuttus? ite tuon ne vasta sit ku kouluun tulen, ei voi koko ajan toista pyytää siellä floristitalossa ravaamaan, sovin siitä erikseen L:n kanssa.
"

........ VALIVALIVALIVALI. Tämän naisen mielestä työssäoppiminen on tosiaan kaikista kamalinta siksi, kun joutuu itse hankkimaan eväät töihin.. Tästä hän valitti jo vajaa kuukausi sitten. OIJOIJOI. Me saamme 5 euroa lounas rahaakin joka arki päivälle, kun olemme työssäoppimassa, sillä saa aika kattavasti eväät.... Ja nyt... nyt tällä on ihan taas naama norsun jollain, koska opettaja on aikatauluttanut kokeen maanantain lounaan päälle? Kyllä... Lounas on maanantaisin klo 11-12, yleensä maanantaimme alkaa klo 12. Kyllä. Jos koe alka klo 11, siinä menee maksimissaan puoli tuntia, kun tämän kokeen suorittaa, jolloin jää puoli tuntia aikaa syödä! Minä syön mielestäni hitaasti, minulla menee ruokalassa 10-15minuttia. Ja vaikka olisi koko tunnin kokeessa, ruokalasta saa pyydettäessä varmasti eväitä. Tai mitä jos vaikka söisi sitten jo kotona? Ai niin, sehän se kamalinta olisikin.

"ei voi koko ajan toista pyytää siellä floristitalossa ravaamaan" ... Niin, koulurakennus sekin. Vaikka tämä nainen onkin muualla työssäoppimassa, kyllähän tehtävät pitää silti palauttaa ajoissa koululle :D Ja varsinkin, kun tämän naisen poikaystävä käy samaa koulua, ja olisi Aivan hyvin voinut vaikka tuoda ne tehtävät tämän naisen puolesta?

En vastannut mitään, purin tämän vain tänne, tämmöistä meidän luokalla. Tämä on sama nainen, ketä oli kommentoinut toisille minusta, että minun pitäisi tietää, että vain opettajat saavat komennella oppilaita ;D Kun olin jakanut siivoustehtäviä luokan kesken ja käskenyt laiskimpia nostamaan peffojaan penkistä :P

Lauantaisiivous, sitten siskolla käymään, ja illaksi synttäri/halloweenbileisiin!

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut!

    On sinulle opiskelutoveri osunut, huh. Ystävä on opettajana aikuisopiskelijoille ja on kertonut ihan samanlaisia juttuja.

    VastaaPoista
  2. Myöhästynyt onnentoivotus synttäripäiväsi johdosta. Niin, koulussa on monenlaista tallustajaa, mutta eikö se ole, että "ei tartte hyväksyä mutta pitää sietää" ja elämässä monta asiaa joutuu läpi sormien katsomaan jo ihan oman mielenrauhansa vuoksi. Jos joku hössöttää noin paljon koulussa, miten se hössöttääkään työelämässä. Huh.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)