26.10.2010

Kukkahattuneiti on nyt hyvin hyvin tyytymätön.

Eilinen kävi kyllä taas hermojen päälle. Kävin siinä viiden aikaan hakemassa postista ne elokuussa tilaamani amaryllikset. Avasin paketin vasta katsottuani Nurse Jackien, eli iltayhdentoista aikaan... JA NIINPÄ NIIN. Tilasin Exotic Gardenilta elokuussa 2 amaryllista, valkoisen Christmas Giftin, ja punertavan 'Charisman'. Tarkoituksella molemmat yksinkertaisella kukinnolla, en tykkää kerrotuista Yhtään. Ja kummastelinkin kunnolla paketista löytyneitä... yksi valkoinen... kerrottu White Nymph, ja Charisma, jolla ei ollut kuin muutama haituva juuri..... Tarkistin tilausvahvistukseni, ja tarkistin,etten ole saanut mitään muuta sähköpostia heiltä.

Tänään sitten soittelin tuohtuneena Exoticille.. Ja sain kuulla, että juuh, Christmas Giftit on loppuunmyytyjä, kuten kaikki yksinkertaiset valkoiset, joten he olivat lähettäneet minulle lähimmän vastaavan tuotteen!.... Kerroin kuitenkin etten halua kyseistä tuotetta, koska en pidä kerrotuista amarylliksista, ja haluan lähettää sen takaisin. Takaisinlähetys kuitenkin maksaa heille niin paljon, että saan sipulin ilmaiseksi... Taidan antaa senT Yhtä asiaa en kuitenkaan käsitä. Tilasin sipulit Elokuussa. Silloin niitä oli vielä tarjolla. Miten sitten käy niin, että Minä jään ilman? Ja toinen ihmettely: mikseivät he voineet vaikka ilmoittaa minulle asiasta? Olisin varmasti löytänyt jonkun muun, ei-kerrotun amarylliksen tilalle tai tilannut vain yhden... Laskussa ei ollut mitään mainintaa, oli vain ruksattu Christmas Giftin, niin kuin tilauksessa ei olisi mikään toisin...En taida toiste asioida heillä.


Viestittelin samantien paikalliselle puutarhaliikkeelle ja heiltä löytyi valkoista yllinkyllin, ja saan ne vielä edulliseen hintaankin! Mieli parani samantien. Vaikka kyseessäkin onkin vain pari hassua amaryllista, sapettaa silti joutua soittelemaan väärien tuotteiden perään...

1 kommentti:

  1. Älä sure, täällä kohtalokaveri. Säin tänään käsityökerhosta tuotteen, jonka olin perunut#¤"¤ Nyt joudun sen takia lähtemään kaupungille tekemään palautuksen. Ärsytää!!Onneks oli sähköposti tallella, jolla olin se perunut.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)