25.10.2010

Jouluko sieltä jo ovelle kolkuttaa?

Khyllä! Eilen mittailin ikkunoita, ja laatikosta löytyviä jouluisia verhoja, ja jouduin toteamaan, että tässä asunnossa on kauhian korkiat ikkunat. Yhdet jouluverhot vaan (niitä neljää eri sorttia on jo..) on just sopivan mittaiset, kaikki muut 20-30 senttiä liian lyhyitä... Mieheke ilahtuu varmasti ku alan taas tunkemaan kangaskauppoihin, ne reissut ei tuu halvoiksi vaikka miten metrihinnat katsoisin. Olohuoneeseen tarvitsen ainakin parimetriset verhot... Näin Hemtexissä tämmöiset ihanat kappaverhot (mur kuka semmoisetkin keksi)


Mutta niih, 45cm leveät! Olivat Myllyssä alennuksessa, mutta silti, kuten mies totesi, tulee aika kallis metrihinta :D Hemtex on muutenkin mun makuun, osin. Koristetyyny1, pussilakanat, kynttilät ++. Geenini kehoittavat hamstraamaan ja ostamaan kauniita asioita, mutta järki (ja rahan puute) estävät.

Joulukuusen paikkaa olen jo mittaillut, miettinyt koristevalikoimaani, listannut ihmisi joille lähetän joulukortteja.. Amaryllikset pitäisi hakea postista tänään.. Ensi kuussa pitää sitten taas ns. nostaa kissa pöydälle, ja kaavailla joulun aikataulut. Kenen luokse mennään ensin, minä päivänä, miten pitkään viivytään, ollaanko yötä jne. Sitä ehtii miettimään vielä.Jotain jouluherkkuja haluan tehdä, mutta en ainakaan samanmoista jättimäistä piparkakkutaloa kuin viime jouluna :D

Eilen vaihdoin petivaatteet ja pyykkäsin. Nyt on kämppä sikinsokin, että jättisänkymme lakanat + pussilakanat kuivumaan.. Ikävöin kuivausrumpua. Nykyisen pesulan varaus on niin hankalaa, että en ole edes kokeillut.. enkä edes tiedä onko täällä kuivausrumpua. Pesula pitää varata ajoissa, vähintään kolmeksi tunniksi, talkkari tuo avaimen ennen vuoroasi, ja se avain pitää sitten palauttaa Heti vuoron päätyttyä. Liian hankalaa :P

3 kommenttia:

 1. Hauska, että jo joulua suunnittelet. Tosin siihen ei nyt enää ole pitkä aika. Itse jätän kaiken ihan viimetippaan, valitettavasti.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään niin kovasti suunnittelusta. Toteutus onki sit ihan eri asia ;)

  VastaaPoista
 3. hola, como estas?
  your blog looks nice!
  I hope you gain more success in the future n_n

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)