27.4.2015Turun puutarhamessut tuli vilkaistua, onhan se aina kiva traditio keväällä. Ensi vuonna on Pakko päästä taas Tukholman messuille, ne ovat paljon monipuolisemmat.
Tulppaanit piristävät viikonloppuja :)
Ollaan ex-miehekkeen kanssa ihan hyvissä väleissä eron jälkeen. Tai no vei se toki aikansa, mutta nyt ollaan ihan kavereita. Onhan meillä sujuva yhteishuoltajuus meidän karvalapsesta, Monasta. Käytiin kolmistaan ex-miehekeen mökilläkin, taisi olla eka kerta kun näin aikaisin olen siellä ollut, yleensä mökki laitetaan kevätkuntoon vasta vapun aikoihin!


Näissä maisemissa kelpaa siemailla kahvia.


On se ihmisluonto vähän hoopo. Kun on tottunut jotain tekemään, niin ne vaan tekee. Vaikka nyt olinkin ns. vieraana mökillä, niin yhtä helposti tartuin moppiin, ja tein perinteisen kevätsiivouksen mökin alakertaan. Onhan se mieluisampi olla, kun saa hiiren/myyränpapanat nurkista, ja Tietää pintojen olevan puhtaat :)


Mona ei oikein arvostanut mattojen tamppaamista, vaan pakeni mökin yläkerran sängyn alle, josta kömpi esiin vasta kun kävin etsimässä. Voi toista....


Meri, saaristo, luonto, rauha. 
Ah. 
Reissu teki hyvää sielulle. 

Kännykkäkamerallakin kuvaan ikuistui kirkkaana loistava Venuskin.
2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla sinusta taas. Oletko käynyt toukokuussa Türin kukkamarkkinoilla? Ne on taas pe-la-su toukokuun 20? alkaen. Joskus minäkin kävin Tukholman messukeskuksessa katsastamassa mitä puutarhaan voisi hankkia.

    VastaaPoista
  2. Voi että on ihanaa kuulla sinusta ja Monasta! Olet ollut ajatuksissa monet kerrat. Hra Karhukin muistaa, koska hän on asunut yloppilaskylässä niin kuin sinä. Hyvää viikkoa sinulle ja Monalle:)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)