2.9.2013

Kesäloma alkoi :)

Jasso, nyt alkoi sitten meikäläisen "kesäloma". Toukokuusta elokuun loppuun olen painanut töitä, ja nyt loppui sopimus. En ole kovin ihmeempiä kerennyt töiden lisäksi tehdä, kesä tuntui vain kadonneen johonkin.

Kesäkukat heitin pääosin jo roskiin, kirvoja oli niin järjettömästi. Odottelen että ystäväni toipuu jalkaleikkauksesta, ja sitten mennään yhdessä ostamaan jotain syyskukkia. Olen mielessäni jo suunnitellut kivoja yhdistelmiä, hyvin perinteistä syklaami-krysanteemi-linjaa. Ja kurpitsoja pitää saada tänäkin vuonna koristeeksi!

Työt loppuivat perjantaina, ja samantien suunnattiin mökille. Perjantain keli vaikutti hieman epävakaalta, mutta oli ihanan tyyntä, ja lauantaikin oli sitten todella aurinkoinen ja kaunis. Lauantai-illalla oli Muinaistulien yö, näkyi kivasti kokkoja ++ mökin rannastakin. Ei viitsitty lähteä pimeällä ajelemaan veneen kanssa, tyydyttiin vain ihastelemaan tähtitaivasta, ja sytytettiin saunan rantaan ulkotuli.Kävin sieniäkin etsimässä, löysin jotain tatteja, mutta en sitten kerännyt niitä, kun en varmaksi tunnista. Muutaman hassun kanttarellin löysin, mutta ne olivat niin pieniä, että jätin ne metsään. Hirvikärpäsiä löysin turhankin  monta, YÖK. Onneksi olin varustautunut sitomalla päähäni tyynyliinan (huivi unohtui kotiin), niin ne eivät päässeet mustien pitkien hiuksieni lomaan, sieltä niitä on melkein mahdoton saada pois! Yök silti, ovat niin etovia otuksia..

Nyt aion mennä lukemaan sohvalle jotain hömppää, ja nauttia näistä "lomapäivistä"!

3 kommenttia:

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)