15.1.2013

Silmäteräni puutarhassa

Kukkamessut-blogi heitti ilmoille Tammikuun blogihaasteen: Puutarhani aarre.

Mikä kukka on sinun silmäteräsi puutarhassa? Vai siintääkö haaveissasi jokin aarre, jota halajat pihallesi tai parvekkeellesi?


Tätä piti oikein miettiä. Selasin ajatuksissani mitä kaikkea olenkaan pihalleni ostanut ja istuttanut. Sitten, kuvia selatessa se iski mieleen.

Aarre joka siintää haaveissani. Pihasuunnitelma-kurssilla törmäsin Viherlassilassa kartiovalkokuuseen, joka oli leikattu pallon muotoon. Se oli kaunis! Pihan pinta-ala on kuitenkin niin täynnä, ettei se pääsisi oikeuksiinsa. Sääli, ettei minulla, eikä nähtävästi kellään muullakaan, ole netissä kuvaa tästä ihanuudesta.

17.1.//Löysinkin kännykästäni kuvan, ja sain sen miehekkeen kännykän kautta koneelleSilmäteräni puutarhan tämänhetkisistä kasveista on syksyllä ostettu köynnöshortensia. Miltein päivittäin vilkaisen sen suuntaan, sillä on muutamat isot nuput nukkumassa talvihorrosta, ja pelkään koko ajan että joku..pullea varpunen menee ja katkoo sen.. tai jotain muuta yhtä dramaattista!

Valitettavasti kummastakaan ei ole kuvaa tarjolla!

Sen sijaan saatte vilkaista meidän huushollin uutta asukasta ;) Siitä enemmän seuraavalla kerralla!


2 kommenttia:

  1. Pullea varpunen tekemässä vuoden suurimman puutarhatuhon :-D Voin kyllä kuvitella harmitusta! Kyllähän talvi pistää aina miettimään, miten kasvit pärjäävät vai pärjäävätkö ne ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talviruokintani ansiosta kulmakunnan varpuset on tosi pulskassa kunnossa ;D Mielikuva on ehkä niin elävä, kun alkutalvesta näin miten talitintti yritti istua kotkansiiven pystyynjäätyneellä lehdellä :D

      Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)