25.10.2012

Ensilumi!

Pitihän sitä mennä samantien kamera kädessä takapihalle ikuistamaan. Maanantaina sain kukkasipulit maahan, tiistaina pelargonit anoppiehdokkaan hillokellariin, ja tokaisin, että nyt saa lumi minun puolestani tulla ;)


Tänään, ikään kuin vielä varmemmaksi "antaa lumen tulla"- merkiksi, ostin sukkapuikot ja kerän lankaa. Alan vapaaehtoisesti tekemään villasukkia. 7.luokalla itku kurkussa niitä yritin saada valmiiksi, taisi ekaan kantapäähän tökätä lopullisesti. Sitten jo käsityönopettajakin jossain vaiheessa antoi siirtyä seuraavaan urakkaan, kun olin niin paljon muita jäljessä... Nyt voisi ottaa kupposen teetä ja mennä Monan viereen sohvalle. Mona tulee varmasti järkyttymään lumesta illan viimeisellä ulkoilulla :D

Tuli hieman trimmattua neidin naamaa, kun hän tuntunut näkevän enää kunnolla karvojensa alta!


Mites muilla lumitilanne?

4 kommenttia:

 1. Voi miten hassua, hyvä ajoitus! Turun saaristossa ei vielä lunta, räntää tuli tänään. Katsotaan mitä sieltä sataa huomena. Lunta en kyllä vielä kaipaakaan, kun menee vielä hetki ennen kuin ehdin istuttaa loput sipulit!

  VastaaPoista
 2. Lunta tuli viime yönä. Niin vähän, että mainita sai. :D On tuolla pihalla aavistus lunta.. Veikkaan et lähipäivinä saattaapi tulla oikein urakalla..

  VastaaPoista
 3. Tampereella ei ole vielä onneksi lunta. Yöllä on kyllä ollut pakkasta muutama aste. Ne talvirenkaat on vielä kaupassa ;-)
  Hyvältä tämä blogspot näyttää, taidan laittaa yritykseni blogin tänne.

  VastaaPoista
 4. No nyt on Tampereellakin lunta! Kohta se varmaan sulaa pois, mutta pari päivää on saatu nauttia oikeinkin kivasta ja talvisesta kelistä <3. Tsemppiä sen sukan kanssa, kyllä sinä pystyt siihen!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)