19.4.2012

Meinasin kirjoittaa että sunnuntai sujui... kunnes tajusin, että niin, eilen taisikin olla keskiviikko. Näin nämä vapaapäivät ja vaihtelevat työajat sekoittavat päätä :) Keskiviikko sujui rauhallisesti. Aamulla taivaalta satoi sinnikäästi lunta, hyi. Taisi meidän kalkittu valkoinen piha olla liian houkuttelevaa :D

Unohdin muuten eilen laittaa tämän kuvan! Löytöjä maata kaivellessani! Olettaisin sen olevan persikan kivi :) tai jonkin sen sukuisen. Noita tuli kaksi vastaan, toinen avautui heti, ja nuo isommat röhnät ovatkin sen sisällä olleita siemeniä. Joku on koittanut kasvattaa itselleen persikkapuuta? Ovat varmaan olleet maassa pienen ikuisuuden, kun miettii missä tilassa piha oli meidän muuttaessa. Laitoin kiven ja siemenet likoamaan ja kylvän ne varmaan tänään tai huomenna ;)


Tilasin muutamat digikuvat paperikuviksi, ja koska tarvitsen niitä jo lähiaikoina, suosin jotain paikallista liikettä. Olen hyvin tyytyväinen KuvaLaine:en palveluun, en ole ennen heitä "kokeillut".Tilasin kuvat tiistai-illalla, ja keskiviikkona oli sähköpostissa ilmoitus, että kuvat ovat valmiita. Hinta on ehkä korkeampi kuin muilla liikkeillä, mutta nopeasta toiminnasta voikin välillä maksaa enemmän! Heillä on selkeä nettiselaimessa toimiva ohjelma, joka ei vaadi latauksia eikä rekisteröintiä. Valitettavasti heillä käytössä ollut kuvaeditori-ohjelma lopetti Juuuri toimintansa, ja vaihtui paljon huonompaan! Onneksi pääsin vähän edes kokeilemaan sitä, se oli todella hyvä. Kuvista sai säädettyä helposti (olen tosi huono kuvankäsittelijä) värejä, varjostuksia, hampaat sai valkaistua ja ryppyjä, näppyjä yms hävitettyä, sekä jopa lisättyä hieman keinorusketustakin! Ai niin ja vahvistettua silmärajauksia! Niin helpot valikot! Ja nyt sitä ei enää ole, katkeraa....Tilasin vain muutamat kuvat ystävistäni, kuvat tulevat yhden ystäväni syntymäpäiväkorttiin. Osa kuvista oli aika ankeita, kun on ollut salamaa, huonoa valaistusta ja meikit miten sattuu, mutta pienillä fiksauksilla näytimme inhimillisemmiltä (kamala sana).

Eilen siis haimme nuo kuvat, olivat 0,29€/kuva. Sitten käväisin miehekkeen kanssa Hulluilla Päivillä, josta ostin vihdoin kaipaamaani vedenkestävää ripsiväriä. Jos vaikka töihin vähän laittaisi, kun ei tarvitse pelätä että eka tihkusade saa näyttämään Kissin artistilta. Palautin kirjastonkirjoja ja kokosin lahjaa ystävälleni. Kortin askartelutarvikkeet vielä uupuvat ja lahjapaperi :)

Illemmalla kaipasin tekemistä ja ulkoilua, joten nappasin mukaani 10L roskapussin,kumihanskat, sekä Monan :D Keräilin taas naapurustosta roskia, en edennyt pitkääkään matkaa, mutta aikaa meni, ja kassi tuli täyteen! Tänä aamuna oli kiva käydä aamulenkillä, kun sai ihastella siistejä nurmikoita ja kävelyteitä ;) ja huomasin että vähän kauempaa oli joku muukin selvästi siivoillut, jes!

Tässä pieni kurkkaus etupihalle, uusi lyhtyni <3 Havusydän sinnittelee vielä nurkassa, en henno luopua siitä!


Tänään onkin taas työpäivä, 6 tuntia. Viikonloppu on vapaa <3

3 kommenttia:

  1. Sinähän oot ollut ahkerana. Tulisipa joku tännekinpäin siivoilemaan noita tienposkia,kun ovat talven jäljiltä melkolailla täynnä kaikenlaista roskaa :c

    VastaaPoista
  2. Edellisestä postauksestasi ihastelin, että tosi paljon olit saanut jo aikaiseksi pihallanne! Kaakelit olivat hyvä löytö, niistä saa taiottua vaikka mitä...ehkä jotain gaudimaista pihalle?

    VastaaPoista
  3. Reipas tyttö kun keräät roskia lenkilläsi. Viriäisipä se kipinä muihinkin ja tietysti etenkin niihin, jotka roskaavat ympäristöään.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)