10.11.2011

Kiirekiirekiire :)

Kolmas kerta kun aloitan täällä kirjoittamisen, mutta aina on joku keskeyttänyt. Nyt vain pikaisesti moikkaan, että hengissä ollaan, vanhan asunnon avaimet on luovutettu ja uusi on ihan hyrskynmyrskyn. Mona tuntuu kotiutuneen nopsaan, viettää yötkin mielellään yksin olohuoneen puolella, aina ennen oli ensimmäisenä tunkemassa sängyn viereiseen koppaan yöksi.

Kouluhommia piisaa, ja vaikka nytkin olenkin Taas etäviikon kotona, on aika mennyt kaappeja järjestäessä ja tuota pihaa fiksatessa. Eilen illalla kammettiin miehekkeen kanssa pihalaattoja takaisin paikoilleen. Ne painavat ihan järjettömästi! Eikä asiaa auta että viiden aikaan on jo pimeää, eikä takapihalla ole mitään valaistusta.. järjetöntä sanon minä! Olisivat hyvin voineet talon rakennusvaiheessa laittaa jokaiseen pihaan edes yhden seinävalaisimen oven viereen. Nyt täytyy itsesuunnitella ja ostaa joku ratkaisu. Mahdollisesti vaan kirkkaat jouluvalonauhat aidalle, mutta en ole vielä keksinyt mistä saamme virtaa niihin...

Tässä mun puhelimen taustakuva <3 Kännykänkameralla otettu autossa, Mona istuu jalkatilassa jo nosti päänsä mun laukulle "Ota mut syliiiiin, haluut kuitenkin"

<3 oon niin rakastunut tohon karvakorvaan. Miehekkeenkin kanssa menee hyvin, vaikka muutto ei missään romantiikan humussa sujunutkaan ;D  huomenna perjantaina tulee 4 v seurustelua täyteen, 11.11.-11 ;)

5 kommenttia:

 1. Muuttaminen on kauheeta. Jostain kumman syystä sitä tavaraa vaan kertyy nurkkiin.

  Ihana kuva tuosta Sinun koiruliinista.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä Mona on suloinen! En yhtään ihmettele siihen rakastumistasi!
  Kovasti olet puuhaillut, mutta valmistakin syntyi.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 4V ja hyvää ja siunattua yhdessäoloa teille jatkossakin.♥
  Kivat oli kuulla sinusta.
  Mukavaa loppuviikkoa ja voimia teille milemmille!

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla sinusta.

  Pihavaloissa voisi löytyä aurinkopaneleilla/auringonvalolla toimivia versioita, joissa ei tarvitse johtoa. Pari vuotta sitten selvittelin asiaa ja silloin ainakin niitä oli saatavilla ihan kohtuu hintaan. Biltema ja vastaavat kannattaa tutkia.

  VastaaPoista
 5. Aww, ihana blogi, löysin tämän vasta nyt. Tosiaan tän alueen valosuunnittelu tai mikä tahansa suunnittelu on hmm, mielenkiintoista... Ja Mona on ihastutututuutuuttuuttava!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)