11.2.2011

Ihanaa auringonpaistetta, nautittuna sisätiloista :P

Ja taas oli niinkin huima kouluviikko, ma&ti oli opetusta, loppuviikko etätehtäviä.  *huokaus* Minä kun oikeastaan haluaisin oppia ja tehdä, enkä vain kotona harjoitella tekstausta yksikseni... Noooh, ompa tullut hääräiltyä kaikkea muutakin. Tiistain askartelutuntien tulosta, ystävänpäiväkortti:

Keskitys on tietokoneella niin helppoa, mutta silmä-ja käsivaralla kirjoittaessa ei :P Tein alunperin tämän A4selle, ja sitten kopiointikoneella pienennettiin ja kopioitiin, meni alkuperäinen vähän vintalleenkin. En yleensä lähetä ystävänpäiväkortteja, mutta annan varmaan siskolle ainakin yhden :DAskartelimme myös pieniä ystävänpäivälaatikoita ja teimme rusetteja, opettelimme italicin aakkosia ja muistelimme mainostekstauksen saloja... Ja sitten saatiin iso läjä etätehtäviä...

Chilin taimet pääsivät harmillisesti unohtumaan, ja puolet kuoli. Osa oli tuommoisissa itsevärkkäämissäni sanomalhetipoteissa, ja niissä olleet kuolivat, muovisissa miniruukuissa olleet ovat hyvässä kunnossa, niissä kosteus säilyy paremmin. 1 Canario, 1 peruvian rocoto ja 1 mikämahtoikaan... :D Huonosti itivät muutenkin.

Ikkunoista tulvii ihanaa auringonvaloa, mutt paljastaa julmasti likaiset ikkuna-ja parvekelasit! Olisipa ilmat pian plussalla, niin pääsisi nekin pesemään. Huomasin tänään, että parvekkeen ovilasissa on pieniä käpälänjälkiä! Vahvistaa epäilykseni, että entisellä asukkaalla on ollut kissoja :) jyrsityt kaihtimien narunpäät antoivat jo aiemmin aihetta epäillä niin :P Käytiin tiistaina miehekkeen ja luokkalaisen kanssa Pirilän Kukkatalossa Raisiossa, ja ai että oli kaikkea kivaa! Mm. narsisseja olisi ollut, heränneitä sipuleita.. Muraijaa, peikonlehteä... Ja ties mitä! Ostin kaksi esikkoa, kun olivat tarjouksessa EURON kappale, neidonhiussaniaisen / hiussaniaisen / adiantumin (Adiantum raddianum?) (2,90e), sekä pienen kodinonnen (1,90e) :) Jälkimmäinen on nyt ikäänkuin miehekkeen kasvi :P Narsissit jätin vielä kauppaan, niihin ehtii jo ihastua, rakastua ja sitten vielä kyllästyä keväämmälläkin...Keskiviikkoa on viherkasvi koe, pitäisi osata tieteelliset suvut 92 huonekasville, ja vissiin hoito-ohjeetkin.. Opettelen tapani mukaan listaa aakkosjärjestyksessä ulkoa, saa nähdä riittääkö aika ja aivokapasiteetti. 23 on listan alkupäästä jo muistissa...

Sisko tulee tänään kyläilemään <3

3 kommenttia:

 1. Suosikkikaupassani on siis taas ollut kaikkea kivaa ja kaunista. Harmi, että täältä on sinne niin paljon matkaa.

  Tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 2. Kodinonni on vaikea kasvi. Minä olen saanut niistä muutaman kuolemaan aika helposti. Tsemppiä vaan miehekkeellesi kukanhoitoon.

  Ihanaa kun tulee kevät ja istutusinto iskee!

  Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Sussi, kiitoksia! Oli kyllä Kaikkea ihanaa, olisipa enemmän rahaa ja tilaa! :) Täytyy koittaa päästä työssäoppimaan sinnekin joku kerta.

  Tekosyy, se osaa olla oikukas, ei kestä kuivumista ollenkaan, mutta ei jatkuvaa märkyyttäkään... ja sitä rataa :D

  Oikein mahtavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)