3.4.2009

Heipä hei!

Muutama päivä vierähti ilman blogia, ja tuli kova ikävä :) joka päivä tykkäisin kirjoitella ja kertoilla kuulumisia ++. Olin tuossa isovanhemmilla tosiaan sukuloimassa, tiistai-illalla läksin ja tulin eilen illalla takaisin. Oli mukava reissu!

Mamman kanssa sujui aika ku siivillä, juteltiin kasveista :) Mamma on oikea Suurviherpeukalo, mamma on kokeillut ja kasvattanut kaikkea mahdollista, niin huonekasveja kuin pihalla puutarhassa ja pellolla! Mamma taitaa olla mun uusin idoli :) Mamma on myös viime vuosina joutunut käyttämään luovuttaan, kun pappa on aina ollut herkkä pahoinvoimaan jos kukat tuoksuu liiaksi. Ja kuten mamma tokaisi "Kyllä minä aina pappan valitsen, ennemmin kuin sata orkideaa" ^^ Tää kirjoitus menee varmaan aika rönsyileväksi, kun on niin paljon kivaa kirjoitettavaa, mutta koettakaa kestää ^^

Palmuvehka pääsi siis eilen illalla kotiin, ja sumutin senkin puutoluliuoksella (15ml tolua/ 0,5l vettä), ja huomasin sen mullassa kuolleen lehden, ja lehdessä kiinni oudon palluran! Kummastelin sitä aikani, ja otin kuvia, olettaisin että se on jonkinlainen siemen.. Tutkin tässä nettiä, varmaan tökkään sen multaan tms!

Ennen maalle lähtöä laitoin ohransiemeniä multaa, saa sitten vähän erilaisen pääsiäisruohon! :) Ne ovat alkaneet itää mukavasti.

Photobucket

Äsken laitoin myös herneitä multaan, mammalta tämäkin idea :) Herneenversoja voi sitten mutustella, laittaa leivän päälle/salaattiin jne :) Ne olivat likoamassa yön yli viileässä vedessä, ja nyt laitoin ne multaan (en tiedä miten tiheästi niitä saisi olla, mamman ohje oli vähän "sinnepäin" :D). Netissä luki että ne pitäisi idättää pimeässä... Noh, laitoin ensin päälle kelmun, siihen reikiä (sumutin ensin mullan kosteaksi) ja laitoin päälle vielä sanomalehden sivun pimentämään, mutta jätin myös ilmanvaihtotilaa ^^

Mammalta sain myös aasinkorvan pistokkaat! Ne ovat nyt vesilasissa odottamassa että keksin mitä niille tekisin :)

Joukkoon liittyi myös basilika! Sen ostin itse Prismasta, jotain vajaa pari euroa (1,60?) maksoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)