1.2.2013

Helmikuu! Millaista olikaan viime vuonna?

Verrataanpas ajankuluksi viime vuoden tammi-helmikuuta tähän vuoteen

12.1.2012 näytti etupihan alueella tältä, ja melkein samanlaisessa näkymässä on käyty välillä. Lumi hävisi plussakeleillä aika hyvin, mutta nyt on taas tullut lisää räntää ja loskaa.19.1.2012 olen kuvannut ikkunan läpi ruokintapaikkaa, ja kyllä se on lintujen suosiossa edelleen. Uusina tuttavuuksina olen nähnyt 4-5 yksilön urpiaisparven :) Paikalla käy myös orava, joka on selviytynyt jostain huikeasta taistelusta, sen hännästä puuttuu osa karvoista. Muuten terveen näköinen vekkuli!


Tammikuussa kävimme Ruissalossa kävelyllä, keli oli mitä kauneinMonakin pääsi vipeltämään pitkin maita ja mantuja


31.1.2012 olen nähtävästi päättänyt hankkia kevään värejä kotiin :) Olen jo moneti nytkin meinannut ostaa marketista tulppaaneja ja esikoita, mutta lopulta jätän ne vielä kauppaan. On minullakin nähtävästi joku penninvenyttäjä-puoli!


Helmikuussa oli hyvin samanlainen keli kuin nytkin, ja Monalla on samanlainen vaihde päällä kuin viime vuonnakin. Miksi kastella tassuja kun voi kokeilla uusia makoilutyylejä sohvalla?Helmikuun 11. tienoilla oli saaristossa niin paksut jäät, että pääsimme käymään kävellen mökilläkin.
Oli sen verran rankka kävelymatka minunlaiselleni vähän liikkuvalle, että muistan edelleen miten loppu olin.. Ja miten jumissa olin.. Taitaa jäädä ainutkertaiseksi reissuksi omalta kohdalta :D


Tapaninpäivänän myrskyn jälkeen oltiin kaikki vähän jännittyineitä, miten myrsky oli kohdellut mökkiä.. Sauna häämöttää jo, eikä onneksi ollut käynyt mitään vahinkoa :)

Kertakäyttögrilli kulki näppärästi repussa, mielestäni kaikkiin retkiin kuuluu grillimakkara :)


16.2.Takapiha oli lumivaipan alla, kuten tälläkin hetkellä. Plussakelit on tosin hieman sulattaneet reunoja jo.


21.2. ostin plantagenista pikkutaimia, vähän aikaa vielä pitää odotella. Olin todella tyytyväinen näihin kesän aikana!

 27.2. ikkunalaidalla oli jo monta kylvöstä :)

Chiliä, basilikaa, timanttikukkaa ja ananaskirsikkaa ainakinSemmoisia muisteluista tällä kertaa. Tämän vuoden eka työhaastatelu ei tuonut työpaikkaa, mutta se ei ollutkaan se minulle mieluisin vaihtoehto ;) pitäkää peukkuja että tässä kuussa löytyisi jotain! Kävin tällä viikolla työkkärissä, ja hain yleistä asumistukea. Onneksi tilillä on hieman säästöjä, saa vuokrat maksettua. 

Olen pysytellyt kotosalla (helpompi säästää kun ei ole houkutuksia), ja keskittynyt työnhaun lisäksi kutomaan rakkaalle ystävälleni M:lle,  tai lähinnä kyllä hänen masuasukilleen ;) Lähetin ensimmäiset villasukat hänelle yllätyksenä postin kautta:

Palmikkokuvioidut villasukat ruskeasta Wool-langasta. Kokoluokka oli muistaakseni 0-3kk.


Jotta yllätyksellisyys säilyisi, en ole täälläkään hiiskunut mitään ;)


3 kommenttia:

 1. Voi harmi, että ensimmäinen haastattelu ei tuonut työtä, mutta toivotaan siitä mieluisammasta tärppäystä.
  Yllättävän samanlaista oli viime helmikuussa, vaikka muistelee sen talven olleen talvisempi. Ei se itse asiassa mikään runsasluminen talvi ollut lounaassa, sen muistakin. Ne sitä edelliset sotkevat.
  Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 2. Kiva katsaus taakepäin.
  Onkin hyvä kun on kuvia mistä näkee edellisvuosien näkymiä ja tapahtumia ja voi verrata toisiinsa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)