13.7.2011

Puutarhuri flunssassa

Juuri kun meinasin, että olisin viikollakin päässyt mökille (miehkeeen veli ja isä ovat nyt siellä), iski kesäflunssa. Mieheke on päivisin töissä, onneksi tämän vastustuskyky onkin parempi kuin minulla. Minä makaan kuumeessa sohvan perällä, nokka vuotaen. Viime viikonloppuna oltiin taas mökillä pe-su. Mustikkaa olisi metsässä ja parilla multasäkillä saisin ihmeitä aikaan mökillä, pstamieni uusien taimien kanssa. Nyt ne ovat siellä vaan tilapäispurkeissa, toivottavasti kestävät!

Oli kiva löytö, tämmöisen pajutuen sai Prismasta eurolla/kpl, kun  ennen hinta ollut 9e/kpl! 


Harmaita hiuksia aiheuttava angervo avasi parit kukinnot, yrittää saada armoa? :DSammakkopariskunta vain syleilee toisiaan auringossa.


Myrkytin, ja suojasin suosikkini muovilla.

Vuorenkilvet ovat kukkineet jo aikaa sitten, ja keväisen siivouksen jättämiä jälkiä ja koloja ei enää näe. Leikkasin kuihtuneet kukkavarret pois.


Pakastin ammottaa tyhjää, mustikat ovat erittäin tervetulleita! Syön niitä nykyisin miltein päivittäin, aamupuuron kanssa. Toivottavasti ei kukaan kerkeä meidän apajille!

Kesän kukkaistutus availee nuppujaan.


Hempeä pelargoni


Tummemmat olivat nupulla vieläkin


Tuohon sijoitin yhden pajutuen ja sen kaveriksi istutin elämäni ensimmäisen kärhön!


Prisman kesäpihan ostos tämäkin, hintaa taisi jäädä 2,50.Toivottavasti se viihtyy. Pihassa ei ole paljoa kukkivia kasveja.


Toisen tuen sijoitin kauemmas, vain koristamaan pihaa.

Kävin pikaisesti muissakin puutarhaliikkeissä ;)

Loistopeurankelloa ostin 2 tainta
Ja tähkätädykettä piti saada lisää!


Dixie lähti eilen, tiistaina, kotia kohti. Varmasti tulee kaikilla ikävä sitä, Dixie toi vaihtelua normiin mökkirutiiniin. Eka mökkipäivä meni aina säheltäessä, tässä sitten jo lepäileekin rauhassa, kun kaikki muutkin ovat paikalla ja istuskelevat juomassa kahvia.


Olenko koskaan kertonut miten komeat kahvimukit mökillä on? Piti oikein kuvata viime kerralla :) Näistä kelpaa juoda aamulla pannukahvia ja tuijotella merelle terassilta


Kelit olivat suotuisat viime viikonloppuna. Miehekkeen veljen kavereita tuli muutama taas vierailulle, ja pojat ostivat Biltemasta veneen perässä vedettävän renkaan. Sen kanssa hurjistelivat aikansa. Kaverin veneellä muut kävivät Nauvossakin, itse en jaksanut heti aamusta lähteä, ja olen vähän ns. kotihiiri.
Muiden ollessa reissussa, sain siivouspuuskan, ja toisen kerran tänä vuonna kannoin mökin alakerran matot ulos, viritin pyykkinarun, ja tamppasin matot. Jösses miten paljon pölyä niistä lähti!  Saman puuskan aikana myös lakaisin lattiat ja pesin ne mäntysuovalla :) Sisälle kantautuu aina neulasia, hiekkaa ja ties mitä jalkapohjissa, ja lattioilta löytyy hiuksia, koirankarvaa+++... Veljesten isä ei ole paljoa ehtinyt mökillä olemaan tänä kesänä, ja koska tiesin hänen menevän tällä viikolla sinne, ajoitin siivouksen siksi lauantaille ;) Ei tule sitten sanomista, ettei jälkikasvu seuralaisineen osaisi keskenään olla mökillä ;) Ilma oli aika uuvuttavan kuuma siivoukselle, ja olinkin aika kuitti lopulta. Mutta mökki on siisti!

Nyt taidan ottaa kupposen teetä ja keräillä nenäliinakasoja roskiin... Mukavaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Ei kuulostanu yhtään kipeältä tää postaus :) Vaan sellaselta kesäiseltä ja touhukkaalta. Tahto kans!! Nauti nyt kun saat :) Ainakin sitten kun tervehdyt taas.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista!

  Ihania kukkia olet istuttanut. Pitääkin käydä Prisman kesäpihalla, josko täältäkin löytyisi noin hyvä löytöjä.

  VastaaPoista
 3. Kesäflunssa on kamalinta mitä tiedän. Nessu-nenäliinoja tarvitset ja lepoa.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)