20.7.2011

Kamera rikki, vaikka kuvattavaa riittäisi!

Tosiaan, kamera sitten päätti ottaa kesälomaa. Lauantaina se vielä toimi, kun kotiuduimme mukavasta illanvietosta joskus yhden aikaan yöllä. Kuvasin parkkipaikalla upeaa kuutamoa, ja huomattuani, ettei kamera oikein riitä, aitoin sen käsilaukkuun. Seuraavaksi säikähdin puolikuoliaaksi kun vastaan jolkotteli kettu! Nuori citykettu, varmaan viime vuoden pentuja, en osaa varmaksi sanoa. Killitti siinä viiden metrin päässä. Yritin kaivaa äkkiä kameraa laukusta, kettu lähti hieman kauemmas. Ja mitä tekee kamerani. "Objektiivivirhe!"... Nyt linssi on jumissa, eikä mene sisälle enää.... Enkä siis saanut kuvia ketusta, enkä mistään muustakaan. Nyt olisi kiva kuvailla parvekkeen kukkivia kasveja, sekä miten komeaksi se kellarissa talvehtinut hortensia on kasvanut :)

Maanantaina ostettiin 5kg laatikko mansikkaa, ja pakastettiin ne. Testailemme tässäkin parasta tapaa. Puolet pakastimme parin litran pusseissa kokonaisina, 1/4 viipaleina pusseissa ja 1/4 pakastelaatikoissa viipaleina. Kaikille kyytipojaksi hieman sokeria.  Ja osa tietysti hävisi suoraan suuhun ;)

Viikonlopuksi ollaan menossa, mihinkäs muualle kuin kesämökille. Olen järjestämässä siskolle kaverini kissavahdiksi, niin siskokin pääsee mökille pariksi yöksi. Foreca ennustelee tosin sadetta lauantaiksi, toivottavasti se ei pidä paikkaansa. Pari multasäkkiä olisi tarkoitus levittää kukkapenkkeihin, ja tietysti MUSTIKKAMETSÄÄN on pakkopakkopakko päästä! Marjapuimurit siellä odottavat kaapissa käyttäjäänsä, ja pakastimessa on tyyliin puoli litraa 2vuotta vanhoja mustikoita jäljellä...

Olen alkanut syömään joka aamu kaurapuuroa, ja sen kanssa mustikoita 1-2dl. Terveellinen elämä here I come! Tosin mökkiviikonloput saunakaljoineen ovat aika hankalia, nyt kun olen alkanut laskemaan kaloreita, ja kun yleensä niitä oluita menee enemmän kuin se 2.. Mutta ensimmäiset 5 kg lähtivät nopeasti! Nyt pitäisi vielä löytää inspiraatiota/motivaatiota liikkumiseen. Lähtisivät ne loputkin vaadittavat kiusaamasta :)

Tästä tuli nyt tämmöinen tylsä hölötyspostaus, vien ensi viikolla kameran huoltoon, täytyy varmaan kaivaa vanha kamera esille taas siihen asti... Mahtavaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kurjaa, kun kamerasi teki stopin! Minäkin missasin tänään upean perhoskuvan, kun ei ollut mökillä ulkohuussiin kävellessäni kameraa mukana :) Komeanvärinen perhonen teki tuttavuutta keväällä istuttamani kaunopunahatun kanssa. Kun hain kameran mökistä, oli perhonen jo matkannut muualle. Toivottavasti kamerasi vika on pikaisesti ja helposti korjattavissa!

    VastaaPoista
  2. Olipa harmi, toivottavasti kamera saadaan korjattua.

    Mukavaa mökkiviikonloppua!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)