5.4.2010

Partsilla pyörimistä

Tulipa taas nukuttua pitkään. Klo 14 huristeltiin miehekkeen fammulle syömään perinteistä peruna&liha soosilla. Vietiin 20kpl keltaista tulppaania. Kahvia ja kakkuakin saatiin. Saa nähdä mikä olo on illemmalla, aikamoinen laktoosipaukku kerralla... Fammulta käytiin vielä miehekkeen äidillä, jolle vietiin valkoinen helmililja pienessä korissa. Istuskeltiin tovi siellä, juotiin vain parit lasit kolaa. Sen jälkeen olenkin häärinyt parvekkeella, kun mieheke meni kaverilleen kylään.

Narsissit viikko sitten, nyt ne saisi jo nakata pellolle...

Talven partsilla viettäneet kanervat, punaisetkin ovat hengissä. Aika paljon karisevat kyllä, mutta saavat toistaiseksi olla koristamassa parveketta vielä.


Tämä lyhty on niin söpö.

Piti avata "talvetuslaatikko", kun tulpaanit alkavat puskea jo ylös, ja ovat kovin vaaleita... Yöksi taidan heidät kuitenkin vielä peittää, tai ehkä jopa nostaa sisälle... Anemonet ovat edelleen visusti pinnan alla... Tulppaanit ovat Näitä.Parvekkeella tuli siivottua entistä "tupakkanurkkausta". Siirsin päätyyn seinustalla olleen roskalavalöydön. Imuroin ja pyyhin lattioita++, Hortensioille pitäisi ostaa Kunnolliset suojaruukut, nyt lojuvat jossain jämäruukuissa.Tältä nurkka näytti talvella. Ajattelin laittaa köynnösristikon tuohon takaseinälle, saas nähdä onnistuuko. Onko kellään tietoa voiko parvekkeen kattoon omin luvin vaan porata pari reikää/paikkaa kattoamppelille, vai pitäiskö asia varmistaa isännöitsijältä? :)

3 kommenttia:

 1. Millainen tuo talvetuslaatikkosi on?

  VastaaPoista
 2. Voisinkin tehdä siitä ihan kuvapostauksen huomenna tai ylihuomenna :)

  Laitoin tulppaanin sipulit multaan, isoon lasitettuun saviruukkuun, jonka salaojitin, ja laitoin lecasoraa myös päällekin.

  Minulla on iso pahvilaatikko, jonka pohjalle laitoin styroxlevyn. Levyn päälle laitoin pari sanomalehteä. Sanomalehtien päälle ruukut. Ruukkujen päälle mytättyä sanomalehteä, ja niiden päälle (ja sivuille) vielä ohutta peittoa, jonka sain isoäidiltäni. Pahvilaatikon kansi kiinni (ei teipillä) ja laatikon päälle pieni räsymatto.

  Laatikko on ollut lasitetulla parvekkeella koko talven. Ei kylmällä lattialla, välissä ollut pari mattoa. semmoinen kokeilu :) Huomenna kuvia!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)