11.4.2010

Messut messuiltu

Eilinen työpäivä sujui Nopeasti. Ystäväni M tuli juuri ennen sulkemisaikaa, saimme miehekkeeltä kyydin messuille. Aurinko paisti ja porukkaa riitti. Minulla ei ollut kameraa mukana, mutta M onneksi kuvasi paljon, ja laitan nyt niitä tänne esille. Tietenkin ihan vähän silti harmittaa, jokaisella on oma kuvaustyylinsä, ja kuvat eivät tunnu mitenkään 100% omilta... mutta hienoja kuvia silti M!

Sievolan lemmikkitila (Paimiosta) oli esillä.. oisko nä nyt jotain minilampaita? Suloisia olivat kuitenkin :)
Nukkekotiyhdistys Ryn mielettömän hienoja teoksia.

Paljon ihania kukkia/kasveja löytyi tietysti yllinkyllin.

Tämä on meidän koulun kädenjälkeä. Hieno, eikös?Meidän koulumme olimyös  ainakin osittain rakentamassa Aurajokea ja Turun kukkuloita messukeskukseen. Kaunista.Teos oli keskella yhtä messuhallia, krookuksia, tulppaaneita, koivuja, mangnolioita, kirsikkapuita.. 

Puolalanmäkeä edustava kohta, sieltähän löytyy taidemuseo ;) Vartiovuorella on vanha tähtitorni, joten sitä edustavassa kohdassa oli kaukoputki jne.

Kolmesta kohtaa meni pieni puinen silta Aurajoen yli, en muuten huomannut seurata oliko yksi käyttökiellossa ja vajoamassa xD

 
Enempää kuvia minulla ei, ainakaan toistaiseksi, ole näyttää. Messuilla oli paljon kaikkea kiinnostavaa, ja toisaalta, olihan sinne eksynyt mielestäni vähän tarpeetontakin, näitä korumyyjiä ++ joita tuntuu olevan joka messuilla...

Itse päädyin tilaamaan yhden puutarhalehden, lähinnä kylkiäisten vuoksi, ja isoäidille ostin yhden vartetun omenapuun oksan, 6€. Hintaan sisältyi juurrutettu hillittykasvuinen perusrunko, ja siihen sai valita sitten mieleisensä lajikkeen, päädyin (pikaisen puhelinneuvottelun jälkeen) Pirja -kesäomenalajikkeeseen.  Siitä pitäisi tulla sitten aikaisia, keskikokoisia, raikkaita ja makeita omenoita. Ja sen pitäisi tulla nopeasti satoikään, netissä luki että jopa kolmivuotiaana.

Olisihan siellä ollut kaikenlaista juurakkoa ja kukkasipulia ja -mukulaa myytävänä, mutta.. EI OLE TILAA. :/ Lisäksi kuulin juttua, että ainakin aiempina vuosina siellä ovat jotkut myyneet vähän mitä sattuu, lupiinia tarhasalkoruusuna jne. En oikein edes ehtinyt keskittyä laatikoiden kaiveluun, 3 tuntia meni aikaa jo muutenkin kierrellessä. Ai niin, hetki istuttiin ja nautittiin kuohuviiniäkin! ;) 3€ lasi, pitihän sitä nyt tarjota hyvälle ystävälleni Mllekin, oli todella hyvää seuraa! :)

Nyt pitäisi piankoin kerätä kimpsuja ja kampsuja ja lähteä isovanhemmille miehekkeen kanssa, kahville ja syömään, sekä pitäisi leikata heidän omenapuitaan... Hyvät sunnuntainjatkot kaikille lukijoille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)