25.4.2010

Kaikenlaista kuumeilua, sekava ajatustenpurkubloggaus

Koirakuume, pihakuume, kesäkuume, shoppailukuume... jossain takaraivossa varmaan vauvakuumekin ;D


Haluaisin kaiken heti nyt, mutta ei oikein ole "oikea aika" millekään. Koulun kanssa menee kaikki aika, nyt varmistui 9vk kesätöitä (jee, rahaa)... Mökille on pakko päästä kesällä miltein joka viikonloppuna, isovanhemmillekin pitäisi keretä. Omaa kotia pitäisi hoitaa, ehkä isompaa katsoa. Pikkusisko tarvitsee seuraa ja tukea, harvoja jäljellä olevia ystäviäkin haluaisi tavata ja pitää omaa parisuhdetta yllä... Miten toiset ihmiset ehtii harrastaa, käydä töissä, kasvattaa lapsia jne?

Kaikilla on vuorokaudessa saman verran tunteja.


Pitäisi vissiin vähän treenata niiden tuntien käytössä. Pahin ajanviejä ja elämäntuhlaaja on TIETOKONE. Olisin valmis luopumaan tästä vehkeestä, ehkä vain viikoksi. Pariksi. Aina kun jossain on mahdollisuus istua tämän elektronisen laitteen edessä, sieltä minä löydyn. Istun, istun ja naputan. Tutkin artikkeleita, luen blogeja, pelaan mitä turhimpia pelejä. Nenä kiinni ruudussa, hartiat lysyssä tuijotan sanavirtoja. Simsin peluukin on jotenkin niin.. surullista. Pelaan peliä, jossa pelaan ihmishahmoilla, ne käyvät töissä, vessassa, syövät ja lisääntyvät, ja sisustan niiden pikkutaloja. Samaan aikaan voisin tehdä niin paljon muuta. Mutta kummasti ajaudun tähän. Mieskin on niin nörtti, että tietokoneesta ei kyllä tulla luopumaan koskaan.

No niin, ja nyt vietin taas hienon hetken tässä istuen, nyt isovanhemmille puita leikkamaan!

3 kommenttia:

  1. Minulla kun viime kesänä yhtenä aamuna hajosi tietokone, niin heti iltapäivällä oli uusi tilalla, ei pysty olemaan ilman tietokonetta (heh).

    Ajanpuutteesta kärsin myöskin, olisi niin paljon kaikkea tehtävää...

    VastaaPoista
  2. Koirakuume tuli minulle kaksi vuotta sitten niin voimakkaana, että oli PAKKO selata pörssiä ja kun löysin Simon pentueen, kolahti. Simo on minun syntymäkunnastani, ihana koirapoika, ja vaikka olen parantunut koirakuumeesta, en hänestä luopua saattaisi, kevään karvanlähtöpöllytyksistä huolimatta!!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)