19.3.2014

Kotona taas + arvontalinkki

Oli tarkoitus kirjoittaa samantien pidempi matka-selostus, mutta aloitin tänään työt, niin ei ole jäänyt aikaa. Ehkä viikonloppuna olisi illalla aikaa, päivät olen silloinkin töissä ;)

Matka sujui hyvin, loppumetreillä oli vähän turhan rankkaa matkaamista. Vietin yön valvoen Keflavikin kentällä, sain pienimuotoisen ruokamyrkytyksen majoneesileivästä ja valvoin jotain 30 tuntia putkeen, ennen kuin pääsin rojahtamaan omaan sänkyyn kotona. Oli aika.. maailmaa nähnyt olo sen jälkeen! Vatsa ei edelleenkään ole ihan oma itsensä, mutta aloitin työt kuitenkin. 

Ennen rankkaa ja pitkää kotimatkaa reissu oli kyllä oikein kiva, sain nähdä rakasta ystävää ja tämän perhe-elämää. En yksityisyyssyistä julkaise kuvia hänestä, hänen miehestään tai hänen Ihanasta tyttärestään, mutta he olivat matkan kohokohta. Ja hyvänä kakkosena Myvatn Natural Baths-kylpylä ;)
Perjantaihin 21.3 on aikaa osallistua Tuijan arvontaan! Kipin kapin osallistumaan! Palkintona on Ilona Pietiläisen uusi kirja Hurmaava-huvila2 kommenttia:

  1. On sinulla ollut rankka paluureissu.

    Kiehtovat ja komeat kuvat!

    VastaaPoista
  2. Islanti on kiehtova kohde. Harmi vaan, että kotimatkasi oli niin ongelmia täynnä. Muutama vuosi sitten kävin Islannissa ja kovasti pidin kaikesta näkemästäni.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)