20.12.2013

Jo 20.päivä!

Kuinkahan mones ajankulumistaivastelu-postaus tämäkin on tänä vuonna :D Tässä aamukahvia hörppiessä tuijottelin kalenteria, jo 20.! Olen viime viikosta ollut töissä edelliskesäisessä puutarhakaupassa jouluapulaisena, tekemistä on piisannut,ja aika on jotenkin.. kadonnut vaan. Koti on hyrskyn myrskyn, joulukortit muistin onneksi lähettää. Viikonloppu on onneksi vapaa, niin ehdin näkemään ystäviäni pitkästä aikaa ja tekemään joulusiivousta. Saa nähdä hankitaanko kuusi tänä vuonna, kaikki on mahdollista!

Tämän kaverin kuvaus olikin haastavampaa. Sohvaperunamonsteri Hugo kurkkii tonttulakissa olohuoneen ikkunan takaa, mutta lasi heijastaa ulkovalot hämäävästi..


Kun ei kerran ulkona ole lunta, laitoin ikkunanväliin joulupalloja ja vanua (tai siis ikean halvimpien tyynyjen sisuspolyesterimitälie-höhhöä)


Ostin uuden kameran vihdoin itselleni, tarjoushintaisen digipokkarin! Eli nyt on käytössä Nikon COOLPIX L27. Aikast kivanoloinen vekotin, vaikkei halvalla yleensä saa hyvää :) Menee kuitenkin meikäläisen arkikäytössä mainiosti. Kevyt, pieni ja 16 megapikseliä, kun edeltäjässä oli vaan 10.

Jouluverhot ja kyntteliköt makkarissa.

Seija-myrsky, kuten edeltäjätkään, ei paljoa täällä "bunkkeri"kylässä haitannut, mutta seuraavana päivänä huomasin sen kuitenkin saaneen vähän tuhoa aikaan.  Naapuritalon mänty oli haljennut noin puolivälistä kahtia. Ihan hyvä kaatumissuunta, oli vaan vähän hipaissut tuota oikeanpuoleista autotallia. Sääli ettei ollut kuusi, olisin ollut samantien sahaamassa latvaa meidän olkkariin :D 


Myrskytöntä joulunodotusta ja -valmistelua kaikille, minun pitää taas sujahtaa töihin!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa joulun odotusta:)

    VastaaPoista
  2. Oijoi sitä Seijamyrskyä! Huh. Tuo ikkunanvälilumi onkin hieno idea. Minulla oli viime vuonna jäkälää ikkunan välissä. Oli sekin ihan kiva. Oi Sinä saat tehdä töitä kukkien parissa. Herkkä materiaali, mutta niin ihania ne kukat on! Ilo silmille.
    Toivotankin Sinulle työtä, työtä tulevaksikin vuodeksi, mutta ensin Joulu huilataan, eikö?
    Ja Oikein Onnellista Utta Vuotta Kukkahattuneidille ( ihana nimi)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)