6.12.2013

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Otsikosta se jo selvisikin, halusin toivottaa kaikille lukijoilleni Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Lahja lapselle-keräyksessä on saatu kaikkiaan 952 lapsen lahjatoiveet välitettyä lahjoittajille, ja niitä toteutettuja toiveita tupsahtelee päivittäin hurjat kasat paketointipisteisiin. Olin eilen tekemässä toisen, ja tämän vuoden viimeisen, paketointivuoroni. Kahtena päivänä sain olla auttamassa, ja eilen seuranani oli myös reipas 3.luokkalainen poika. Tämä oli tuonut äitinsä kanssa paketin yhdelle lapsista, ja halusin jäädä auttamaan paketoinnissa. Auttaminen ei tosiaankaan katso ikää. Hienosti yhteispelillä paketoimme monet lahjat, ja pojasta kuoriutui aikamoinen taituri, vaikka kuulemma ole aiemmin paketoinut! Lopuksi poika totesi, että "on se kiva että on tämmösiä lahjoitusjuttuja". Ihana 

Eilinenen ja edellispäivä olivat oikeastaan aika mainioita päiviä. Pientä sählinkiä oli ilmassa tosin, mutta sain työnhakuni uusittua työvoimatoimistossa. Löysin etsimääni lankaa kaupasta, ja löysin Tiimarin loppuunmyynnistä kaikkea tarpeellista halvalla. En ole aiemmin ostanut oikein mitään tarvitsemiani askartelutarvikkeita, kun ovat niin kalliita. Nyt säästyi pitkä penni :) Löysin myös suosikkikirjailijani Enni Mustosen kirjan alehintaan, ja muistin ostaa joulupostimerkit. Kotimatkalla minulta kysyi nuori mies reittiä yhteen Yo-kylän taloista. Yo-kylä on niin sokkelo, etten osannut neuvoa. Suunnatessani kotiin talo tulikin vastaan. Hetken mietittyäni (jalat olivat ihan poikki päivän sipsuttelusta saapikkailla liukkaalla) käännyin kuitenkin ympäri ja kävelin takaisinpäin, ja huutelin parkkialueen toiseen päähän ehtinelle miehelle että täällä se onkin. Miehen kasvot alkoivat oikein loistaa, hän tunnusti etsineensä 20minuuttia kurjassa kelissä tuota taloa! Mieletön hyvä fiilis siitä tuli itsellekin. 

Ikkunoissa on jouluverhot (itseasiassa keittiöstä uupuu vielä) ja kyntteliköt ovat valaisseet jo 1.päivästä lähtien. Ikkunoiden väleihin laitoin pumpulia ja joulupalloja, ja olen hahmottelemassa jotain jouluista maisemapiirrosta ikkunaan.. Ja pähkäilen edelleen ostetaanko oikea kuusi, vai muovinen, vai ollaanko kokonaan ilman. Vai ajaisiko pieni sypressi pöydällä asian, hmmm.

Tänään siirrymme itsenäisyyspäivän perinteen pariin, isovanhempieni luokse riisipuurolle 

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Liitän sen suosikkeihini tasavarmasti ja kurkkaan aina mitä Kukkahattuneiti puuhaa :-) Kaunista itsenäisyyden päivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, osasit yllättää ihanalla kommentillasi, kiitos! Käynpä vastavierailulla :)

   Poista
 2. Upean määrän olette lahjoja järjestäneet!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)