26.3.2013

Kestää ja kestää

Kylläpä tuo matkapostaus osaa olla aikaavievä! :D Olen sitä monena päivänä kirjoittanut, lisännyt kuvia ja tunnistanut kasveja ja PUUH. Ja vieläkin vaan kesken. Piti tässä välissä taas kirjoittaa lyhyempi "olen elossa"-postaus :D

Muistikirjamaaliskuukin on jäänyt kiireen jalkoihin. Olen kirjoittanut muistiin kaikkien päivien teemat, niin voin sitten jonain tylsänä päivänä jatkaa sitä satunnaisina päivinä ;)

Olin viime viikolla isovanhemmillani Monan kanssa tiistaista torstaihin.

Isomman pihan kaipuu iski, kun seurasin Monan juoksentelua ja nuuskuttelua :) Milloin rusakon jälkien perässä, milloin fasaanien tuoksujen perässä. Korkeammatkaan kinokset eivät enää edes hidastaneet menoa!


Oli todella mukava reissu täälläkin, ja lenkillä löydettiin sopiva nippu pajunkissojakin. Sen jälkeen istuskeltiin aurinkoisella penkillä kahvia juoden :)


Sunnuntaina ei käynyt yhtäkään virpojaa, jäi aika paljon suklaata meille syötäväksi! Tein oveen pääsiäiskranssinkin, vinkiksi mahdollisille virpojille, mutta näyttivät virpojat valitsevan vaan tutut ovet/lapsiperheet. Suurin osa opiskelijoista ei varmaan avaa edes oveaan sunnuntaiaamuisin ;)

Sunnuntaina sain kuitenkin aikaan melkein kevätsiivoukseksi laskettavan maratonin, ja eilen kävin vielä ostamassa mattopiiskan ja matonpesuharjan. Tänään heräsin pitkästä aikaa aikaisin, opettelen työssäkäyvän päivärytmiin hyvissä ajoin... AI NIIIN, enhän minä teille kertonutkaan! Sain kesäksi töitä :D 2.4 alkaen toimin paikallisen puutarhamyymälän myyjänä. Eri paikka kuin viime kesänä. Jänskättää jo vähän valmiiksi!

Hörpin tässä aamukahvia ja odottelen että kello olisi sen verran, että pääsen tamppaaman mattoja. Käydään tänään myös Ikeassa hakemassa uudet vetimet yhteen lipastoon. Ja pelargonit pitäisi ruukuttaa isompiin... Puuhaa löytyy ;) Aurinkoista tiistaita kaikille, tulisipa se kevät jo!

Viime vuonna, 17.3.2012, näytti jo näin lupaavalta! Nyt on vielä koko piha lumenpeitossa...


4 kommenttia:

 1. Onnittelut työpaikasta! Hienoa! Ps. Voisitko ystävällisest poistaa oikeasta palstasta tuon Mielen Lumon arvonnan, kun ko. arvonta on jo ohi ja palkinnotkin postitettu voittajille. Kiitos, kun vinkkasit arvonnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja hyvä kun huomautit, on unohtunut käydä läpi noita sivupalkkeja :)

   Poista
 2. Mona ihan selvästi nauttii keväästä! Hienoa että olet löytänyt kesäduunia. Tsemppiä kevätpuuhiisi1

  VastaaPoista
 3. Wau! Onnea kesätyöstä! Se on harvinaista herkkua, kun joka paikasta vähennetään työntekijöitä. :)

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)