25.11.2012

Hämärän hyssyä

Olo on kuin jossain limbossa asuisi. Aamulla on pimeää, päivälllä harmaata ja illalla pimeää. Ihmettelen ettei takapihalle ole jo ilmestynyt jotain luonnon uima-allasta, miten nämä vesimäärät vielä kykeneekin imeytymään? Ja kun mietin mitä tulppaaninsipulit mahtavat tykätä, hmpph :/ Saisi tulla pikkupakkaset ja lunta!

2 viikkoa kesti yskä/flunssa, antibioteilla onneksi talttui. Taisi olla jotain mykoplasmaa/ keuhkoputkentulehdus. Nyt olen jo paljon paremmassa kunnossa, onneksi.Olen ilmoittautunut Lahja lapselle-keräykseen vapaaehtoiseksi, pääsen paketoimaan! Olen todella innoissani, on ihanaa päästä auttamaan näin hienossa asiassa. Lahjatoiveita voi kysyä 28.11 alkaen netin kautta tai puhelimitse, ohjeet löytyvät linkistä. Pian pääsen perehdytykseen, ja työvuorotkin on jo jaettu, olen parissa iltavuorossa 


Sain myös palkallista työtä,  jouluviikoksi. Kassa-apulaisia tarvitaan, kun kauppa kiihtyy :) nyt täytyy muutenkin terästäytyä töiden etsinnän suhteen, kun opintotuki ei enää auta vuokranmaksussa. Onneksi olen saanut säästettyä (eh, opintolainalla siis) ensi kuun vuokran jo jemmaan, olin tosin ajatellut säästöjen menevät mahdolliseen etelänmatkaan alkuvuodesta... Noh, jos/kun löydän pidempiaikaista palkkatyötä, niin matkarahatkin on varmasti helpompi säästää.

Ensi viikolla pitäisi vihdoin päästä myös esittämään oppari. Taidna käydä treffaamassa kuraattoria, oliskohan meikäläisellä sitten vihdoin opinnot kasassa? Ensi viikolla nähdään ;)


1 kommentti:

  1. Heips! Kyselit tuolla blogissani siitä kuusesta ruukussa, eli metsästä olen sen hakenut. Työnsin sen ruukussa olevaan multaan ja toivon pakkasia, jotta kuusi pysyisi paremmin pystyssä :D

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)