18.9.2012

Pikainen kirjoitus koulutöiden lomasta ;)

Heipparallaa! Mahtoiko kukaan nähdä viime postaustani? Yhden yhtäkään kommenttia ei herunut (nyyh), ja tilastojenkin mukaan siinä ei ole vierailtu. Aloin miettimään johtuisiko se siitä, kun muokkasin vanhaa luonnosta, joten sen päiväys on aika "vanha". Käykääs nyt kiltisti vilkaisemassa ;)

Tässä pieni kurkistus ikkunalaudalle, siellä kypsyy tämän vuoden vähäinen sato


Ja tässä tämän hetken aika- ja energiasyöppö. 2 puoliympyrää ovat kukkapenkkipaikat, joista oikeanpuolimmainen on itse suunnittelemani muodoltaan :P nyt vielä kun keksisi loputkin kasvit siihen!4 kommenttia:

 1. Onpa siellä saatu paljon aikaan. Kiitos muistutuksesta, tomaatteja voisi tosiaan jo kerätä sisälle kypsymään.

  VastaaPoista
 2. Hieno on tuo tomaattisatosi. Toivottavasti vihreät kypsyvät pian että pääset maistelemaan.

  T: Erjuska

  VastaaPoista
 3. Vihreistäkin tomaateista saa tehtyä herkkuja ;)

  VastaaPoista
 4. Luin kyllä jo aiemmin tuon edellisen postauksesi, aika vaan on ns. kortilla, joten tämä kommentointi ei aina ole mahdollista, mutta ainakin minä täällä visiteeraan, joten et ole yksin :)

  Kommentoinnin voi halutessaan tehdä helpommaksi poistamalla käytöstä Todista, ettet ole robotti -tunnistuksen. Niistä kirjainyhdistelmistä on välillä ihan mahdotonta näin ikänäön jo vähän vaivatessa saada selvää ja välillä menee hermot,kun sanaa ei koskaan saa kirjoitettua oikein. Kunnossa olevan virustorjunnan pitäisi riittää...ainakin itse uskon ja toivon niin.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)