4.5.2012

Ah, vihertävä kevät

Heippa taas! Jälleen on yksi työviikko vierähtänyt miltein ohi. Vaikka kotona laiskottaakin, eikä Millään jaksaisi aina lähteä kotoa maailmalle, on töissä kuitenkin mennyt hyvin ja aika kuluu nopeasti. Lähteminen on aina ollut iso kompastuskivi kohdallani, oli sitten kyse koulusta/töistä, tapahtumista, harrastuksista jne. Paikalla ollessa minulla voi olla hyvinkin hauskaa, ja jälkikäteen fiilis on mahtava, mutta... se lähteminen... Nyt onneksi ole ole tällä työpaikalla ollut mitään ongelmia! Raha motivoi kummasti tekemään töitä ;)

Vapunatto meni ystäväpariskunnan häitä juhlistaessa, oli oikein mukavaa. Loppua kohden iski tosin pieni tylsistyminen, kuppikunniksi jakautuneet vieraat eivät oikein sosialisoineet muiden kanssa, ja koska suurin osa puhui ruotsia, en voinut liittyä keskusteluihin kovin helpolla ;) Muuten oikein ihanat häät!

Tänään on tosiaan vielä töitä, ja sitten pääsenkin ekaa kertaa mökille! Kameran paristot on latautumassa ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!


4 kommenttia:

 1. Mökkeily on kyllä kivaa :)

  Itse haaveilen saarimökistä,jonne kukaan ei kovin hevillä lähde yllätysvierailulle ja jonka pihaa ei pahemmin tarvitsisi laitella,kun kotona saa tehdä sitä puolta yllin kyllin.

  VastaaPoista
 2. Oikein ihana viikonloppua ja mökkeilyä!

  VastaaPoista
 3. Heippodei,löysin tämän ihanan kevättä hersyvän blogin ja tulen uudelleen!Ihania kukkakuvia pitää ihailla..

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista. Täällä totutellaan rouvana oloon. :)

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)