21.12.2010

Vaihdos suunnitelmiin

Maanantaiaamuna kuumemittari näytti huimat 39,2°C, ja koko loppupäivän, kun pariin kertaan mittasin, pysyttiin siinä 38-38,7 asteen välillä. Paljoa muuhun en kyennyt, kuin juomaan mehua ja nukkumaan, ja kuumeen takia unetkin olivat jokseenkin omaaluokkaansa (ahdistavia ja päättömiä). Onneksi mieheke jaksoi hoivata, ja kantoi niin mehua, kuin kylmää käärettä sängyn ja sohvan viereen. Toivoin jossain vaiheessa koomaan tainnuttavaa lääkitystä, olo oli niin karmea :P Ennen nukkumaan menoa nappasin lääkekaapin perältä kaksi 600mg Buranaa, ja nukuin (siitä huolimatta että nukuin melkein koko päivän) yön aika hyvin.

Aamulla mittari näytti 36°C, ja itselläni normilämpö on siinä 36,5 paikkeilla.. Olo oli suhteellisen ihmismäinen, kunnes taas alkoi yskittää.

Käytiin miehekkeen veljen kyydillä arvauskeskuksessa, sain aamulla ajan 9.10 ja 9.25 oltiin jo kotona. Luultavasti mulla on keuhkoputkentulehdus, joka taas on 98% viruksen aiheuttama, joten lääkäri ei määrännyt antibiootteja. Lääkäri sanoi, että luultavasti mulla on ollut ensin yksi flunssavirus, josta oon suurimaksi osaksi parantunut, mutta sitten oon ollut altis toiselle virukselle, mikä nyt jyllää kropassa.

Saapi nähdä miten joulu menee, koirakasvattajalle sanoin, ettei nyt varmasti ennen joulua päästä katsomaan pentuja, ja sovittiin, että kun täältäpäin on toinenkin pariskunta sitä samaa pentua haluamassa, niin pentu menee heille jos kasvattaja niin kokee. Me odotellaan sitten kevään pentuetta. Ehditään säästämään rahaakin vielä paremmin jemmaan ;)

Jouluun on enää, mitä, 3 yötä? Muistakaas olla loppuun asti kiltisti, ettei tule risuja ja hiiliä aattona ;)

Joulun jälkeen kuljetaan vielä innokkaammin kohti kevättä, mun pitäisi kylvää muutama lajike chilejäkin! Piti oikeastaan jo viime viikolla...

3 kommenttia:

 1. Harmi, että joulun odotuksesi menee sairastelemiseen, toivottavasti voit jo paremmin. Tuo koirajuttu voi olla ihan onneksikin, sillä kevätpennun kasvattaminen sisäsiistiksi käy helpommin kuin sydäntalvella. Nimim. Kokemusta on! Hih. Chileistä, tilasin turkulaiselta tarhalta ja sain kolme siementä, joista yksi iti ja sekin kupsahti. Reklamaationi ei suostunut menemään perille. Harmitti. Voisko muuten kaupasta ostetuista kylvää siemenet keväällä?

  VastaaPoista
 2. Hei Anja :) Olo on pikkuhiljaa parempi, kyllä on kroppaa koeteltu!

  Samaa itsekin mietin, että nää kovat pakkaset ei olisi pennun kanssa kovin helppoja ensiaskeleita muutenkaan, ja samalla haen vielä varmuutta, että ONHAN tää nyt se mitä ME halutaan. Ettei tulla katumapäälle ;)

  Ompas ollut huonoa tuuria chilien siemenissä :/ kovin vähän olet saanut niitä alunperinkin! Itse tilasin huuto.netistä joltain harrastelijalta, ja sain muistaakseni väh.5siementä per lajike. Koita ihmeessä reklamaatiosi kanssa, ainakin minun tuntemistani paikoista kyllä luulisin korvattavan moisen :)

  Itse kylvin omat chilit viimeksi (ekaa kertaa) 31.1.-10, ja niistä tuli satoa kovin myöhään. Toki siihen vaikutti varmasti entisen asuntomme itäikkunat, eivät saaneet valoa tarpeeksi. Oli siemenet sitten pussista tai esim. kaupan chilihedelmästä (en ole varma kumpaa tarkoitat), ne voi mielestäni kylvää nyt heti kun kykenee/haluaa. Taimet kyllä tarvitsevat valoa aika lailla kasvaessaan, tulee aika hupakoita ensialkuun, mutta itse ainakin koitan jälleen ilman lisävaloja pärjätä, latvon vaan aika aikaisessa vaiheessa ja toivon ihmettä ;)

  VastaaPoista
 3. Paranemisia!
  Minulla on täällä kotona yksi flunssapotilas, joka kyllä on aika terveenä tietokoneella pelaamassa ;-)
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)