28.11.2010

Kylpylästä kotiutunut

430 km yhteensä on tullut istuttua autossa eilisen ja tämän päivän aikana. Ideaparkin kautta Ikaalisten kylpylään ja takaisin :)

Ideaparkissa ei ehditty kuin pikaisesti pyörähtää, jo aikataulunkin takia, eikä miehekkeen veli kihlattunsa kanssa olisi varmaan kauaa muutenkaan kestänyt :P Itse hyörin ja pyörin kaikissa liikkeissa mielelläni, ja siellä olikin pieniä käsityöpuoteja mukavasti! Sääli ettei mun kukkaro kyennyt tukemaan heitä :D lahjasetit oli tosi nättejä, mutta moinen hinta tulitikkuaskista, yhdestä tuikusta ja pannualusesta... eeeh, ei kiitos.

Itse kylpylässä oli ihan ok, vaikkakin kylpylän allasosasto oli odotettua pienempi ja loppujen lopuksi aika mitäänsanomaton. Vesi oli onneksi tosi lämmintä, ja hyvä seura korvasi puutteet ^^ Oltiin yötä Ikaalia-hotellissa ja aamulla syötiin tukeva aamiainen

Ostin perjantaina VIHDOIN kunnolliset talvikengät :) Olen monta vuotta liukastellut ja palellut milloin missäkin "naistensaapikkaissa", ja viime viikot kulkenut kumisaappaissa (+villasukissa) vielä.. Nyt pistäydyimme Partiovarusteessa, ja ostin sieltä tämmöiset:
Hieman kirpaisi kukkaroa, mutta eipä jalat palele! Meinasin ensin nastakenkiä, mutta päädyin noihin. Jos tulee liukkaampia kelejä, ostan irtonastat noihin. Oli meinaan liikkeen lattia sen verran rei'itetty, kun asiakkaat olivat kulkeneet nastakengät jaloissa pitkin puulattiaa... :P

Nyt nautiskelen kupin kahvia lämmikkeeksi (Kahvin mukana ystäväni ostamaa Pentikin Onnenhetkeä, mmmm) ja koitan saada jotakin aikataulua ensi viikolle.. Nautinnollista sunnuntai-iltaa!

AI NIIN!

Puutarhailua-blogissa on menossa arvonta, ja palkintona kuvan ihastuttava, blogin pitäjän itsetekemä, havukranssi ! Klikkaa kuvaa, niin pääset osallistumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)