1.3.2010

Hiihtoloma viikolla 8

Maanantaina nukuin pitkään, juttelin ystävän kanssa mesessä, join rauhassa kahvia. Sisko kävi kylässä, katseltiin vanhoja kuvia koneelta :) Kokkasin pastabroilerpaistosta, oli todella hyvää!

Tiistaina minulla oli hieroja, jolle mieheke osti jo lokakuussa minulle lahjakortin puolihierontaan. Kipeä kohta selässä huolestutti tätäkin, pitäisi mennä kuvauttamaan. Hieronta oli muuten oikein mukavaa, sieltä läksinkin miltein suoraan isovanhemmilleni.

Isovanhemmillani juteltiin mamman kanssa kasveista ja kukista miltein yötä päivää, välissä käytiin parilla läheisellä kirpputorilta, josta löytyi kiva euron maljakko, keraaminen keltainen, pari lapsuudenaikaista videota, nekin eurolla. Ostin myös pienen pinon tieteen kuvalehtiä, vien kesällä miehekkeelle lukemiseksi mökille, pidän ne piilossa siihen asti ;D Voisinkin ensi juhlapäivänä tilata tälle lahjaksi ainakin muutaman kuukauden.

Isovanhemmilla tuli myös tehtyä lumitöitä pihalla, vaikken katolle lähtenytkään kiipeämään. Viime yöt olen nähnyt ihania unia, miten minulla ja miehekkeellä on oma talo ja pihaa <3

Torstaina mieheke haki minut kotiin, olo oli jo aika flunssainen. Painoin perjantain ja lauantain töitä, ja lauantaina piipahdettiin uudemman kerran isovanhemmilla. Vietiin ylimääräiset stereot sinne, ja ostin töistä loput jouluruusut mammalle, nekin vietiin samalla. Tämän jälkeen käytiin miehekkeen veljen ja tämän vaimokkeen kanssa kaupoissa, ostettiin herkkuja ja oli myös pakko ostaa narsissi tuomaan kevään väriä! Illalla käytiinsyömässä ulkona, ja katseltiin sitten kotona elokuvaa.

Sunnuntai sujunut sairastaessa. Nenä vuotaa, kurkku on karheana, yhh...Jaksoin sentään vaihtaa ostamani 3 pikkutainta (2 verenpisaraa ja 1 pelargoni) isompaan multaan ja samoin yhden siemenestä kasvattamani pelargonin.

Tänään Maanantaina on vapaata koulusta, olisi ollut töitä tosin, mutta sovittiin etten tule nuhanenänä sinne hääräämään :P Taidan vain istuskella päivän koneella, ja huomenna hakea sairaslomaa... Koko viikko puiden leikkuuta räntäsohjossa, ei kuulosta hyvältä paikalta olla kipeänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)