7.3.2010

Aurinkoinen sunnuntai

Aurinkoisesta ilmasta huolimatta olen kyllä löhönnyt sisällä kooookoooo päivän :) Lukenut kokeeseen ja tuijottanut teeveetä.

Viime viikko sujui sairastaessa, pääsin perjantaiksi vasta kouluun. Sain kuitenkin viikolla siivottua jonkin verran, ja rentouduttua kunnolla kotosalla, vaikka olo ei ollut hääppöinen. Kävin ostamassa uusia vaatteita ja tukkakin keveni kampaajareissulla ;)

Leikeltiin erään vanhemmat pariskunnan ok-talon pihassa omenapuita. Alueelle tyypillisesti niissä oli "komeat" kruunut, nyt ei välitetty moisesta, vaan siivottiin piiskamainen viime kesän kasvu pois ja haettiin tilaa uudelle. Lunta oli reippaasti, ja oli harmittavan puoli.kantavaa. Astut hangelle, luulet että se kestää, ja sitten romahdat lysähtäen seuraavalla askeleella. Oli aika rankkaa, komea mustelma muistuttaa reissusta. Perjantai-ilta sujui asuntolalla, otin torkut, kävin suihkussa, ja maalattiin kolmen tytön/naisen voimin mun huoneen seinä. Sininen tiiliseinä muuttui virkistävän vihreäksi <3 Toinen seinä saa myös vihreän pinnan, ja kaksi muuta valoisan valkoiseksi :)

Lauantaina oli päivystysvuoro koulun kasvihuoneella. 3 oppilasta ja opettaja. Kasteltiin taimet, tehtiin lannoiteliuosta lisää ja tehtiin ravinnemittaukset tomaateilta, kurkuilta, paprikoilta ja kannoilta. Simppeli päivä.

Harmittava puhelinsoitto tuli kesken kaiken, miehekkeen veli soitti, ja kertoi että lauantai-illan risteily peruuntui, viiking linen paatit eivät lähtisi satamasta jäätilanteen takia. HARMITTI NIIN VIETÄVÄSTI. Olin odottanut reissua pitkään, miettinyt vaatteet ja meikit ja fiilistellyt. Noh, illaksi mentiin sitten vaan tälle veljelle ja tämän kihlatun luokse. Ilta sujui oikein mukavasti kun tein sangriaa ja pelattiin pelejä :) Rahaakin meni huomattavasti vähemmän.

Tänään aamusta heikotti hieman eilisen jäljiltä, mutta onneksi ei ollut mikään pitkäkestoinen olotila! Olen lueskellut huomiseen rästitenttiin, ja koittanut järjestää tavaroita paikoilleen. Huomenna mieheke heittää aamulla koululle/asuntolalle, tarkoitus olisi raahat taimet sinne. Paremmin valoa, lämpöä ja kastelua. Sitten pitäisi pistää muutamama lisää itämään.. Saa nähdä mihin päädyn, siemenpusseja on emmän kuin parvekkeella tilaa :P

1 kommentti:

  1. Omenapuita pitäisi täälläkin leikata. Saa nähdä pääseekö kevät (taas) yllättämään ja leikkuut jää tekemättä. Yksi luumupuu on kaatunut lumenpainosta.

    Kevät on tulossa ja se on ihanaa. Kohta minäkin hurahdan ja laitan niitä siemeniä itämään.

    Mukavaa tulevaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)