24.2.2017

Reissusta palattu arkeen

Aikaistin hiihtolomaani, ja karattiin ystävän kanssa Teneriffalle lämpöä etsimään. Tässä muutama otos reissusta.

Hotelli+lentopaketti valikoitui vähän arpanopalla, ensi kerralla tiedän, etten sovellu Playa de las Americasin bilealueelle mentaliteetiltani :D hotelli oli oikein siisti, asiakaspalvelu/henkilökunta mitä mainiointa ja ystävällistä, aamupalabuffet oli iso ja riittoisa, mutta -79 rakennetusta hotellista on rempattu 2005 vain yleisiä tiloja ja ravintola.. Eli parvekkeen äänieristys.. no semmoista ei vaan ollut! Kuuntelimme sitten Elvis-imitaattorin karaokea kuin olisimme koittaneet itse ravintolassa nukkua. 8.kerroksen sijainnista huolimatta. Onneksi oli korvatulpat ;)


Vuokra-auto oli mainio apu viikolle, pääsimme omaan tahtiin tutustumaan sinne minne milloinkin halusimme. Sää oli ehkä hieman myrskyisä aika ajoin, eikä ihan niin lämmin mitä Gran Canarialla oli samaan aikaan vuosi sitten, mutta olihan tuo ihanaa vaihtelua Suomen pakkasiin ja lumituiskuun.

La Montaña Roja

Olen aina sanonut, että olen helppo miellytettävä, ja olinkin etukäteen etsinyt saarelta muutamia puutarhakauppoja koettavaksi, Jardinería El Castillo, eteläisestä lentokentästä hieman länteen, oli kyllä todella kiva! Siisti ja edullinen. Viherkasveja oli hyvin tuttu valikoima. Sisällä oli monenlaisia ruukkuja ja laatikoita ja pihatavaraa (en valitettavasti kuvannut Kaikkea)


Ulkona oli monenlaisia kaktuksia


Takapihalla oli vissiin vielä erikseen hyötypihakasvit, tästä kuvasta kun vilkaisee oikeassa reunassa olevan auton taakse.....mutta en venyttänyt matkaseuran hermoja eksymällä sinne, en olisi kuitenkaan saanut mitään vietyä kotiin asti...


KESÄ <3 alkoi="" herkkuja="" ihanasti="" ikkunalle="" j="" ja="" jo="" kalkitun="" kasvamaan="" keitti="" kokkailla="" laatoitetussa="" laittaa="" lent="" lkeen="" merenrantakodin="" mielikuvitus="" mit="" miten="" n="" ni="" p="" pikkutaimia="" semmoisen="" siestan="" ss="" t="" vaiheessa="" vaikka="" valkoiseksi="" voisin="" yrttien="">


Kaupan ostoksiksi päätyi kukkasipulipussi (n.2,80€) (Gladioluksia Espanjan lipun väreissä-punakeltaisia) isoäidilleni, ja kirjava kultaköynnös itselleni (1,50€). Matkaseura osti siemenpusseja.
Kasvi asusti viikon hotellihuoneessa, ja vikana aamuna käärin sen isoon paperikassiin, jonka olin saanut jostain kaupasta. Kääritty mytty mahtui juuri ja juuri ruumaan menevään matkalaukkuuni kaikkien vaatteiden keskelle. Selvisi lennosta :)


Maisemat ovat kyllä upeita. Täytyykin etsiä kartalta, että mistä tämäkin kuva tuli napattua!

//Edit Mirador La Centinela


Täytyy käydä töissä välissä, ja sukuloimassa, seuraavassa voisin laittaa muutamat kuvat Palmetumista, jätemaan päälle rakennetusta palmu/kasvipuistosta ja tietysti kasvitieteelliseltä puutarhalta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)