5.2.2014

Trööt tröööt

Flunssainen petipotilas täältä kirjoittelee! Ajankohta on kyllä sinänsä hyvä, kun ei ole suurempia suunnitelmia eikä menoja, kun työttömänä olen vielä. Eipä tässä ole sen kummempia tullut touhuttua. Töitä olen etsinyt, käynyt työvoimatoimiston CV:n päivityskurssilla... Ai niin, ja aloitin autokoulun! Näin 26-vuotiaana on vissiin jo aikakin. Olisi tuo työllistymispuoli vähän parempi, vissiin, kun pääsisi liikkumaan bussiaikataulujen ulkopuolellakin. Olen vasta käynyt muutamilla teoriatunneilla, eli en ole vielä sekoittamassa liikennettä ;)

Luntakin satoi 11.1. Seinustalla näkyi sitä ennen jo muutamat krookuksen tiitit! Ihan hyvä että lumi vähän jarruttaa innokkaampia sipuleita..
Ennen sairastumistani siivosin kaappeja, ja löysin tyhjiöpussinkin! nyt meni varatäkit paljon pienempään tilaan!Kävin myös uuden vuoden alkamisen kunniaksi kampaajalla, edellisestä kerrasta olikin melkein vuosi. SNIP SNAP, sinne män :DJa juuri ennen "flunssaantumistani", kävin Monan kanssa isovanhempiani moikkaamassa :) Tässä Mona peurojen ruokintapaikalla. Tämän kuvan lisäksi tuli melkein 20 kuvaa Monan peffasta, kun ei millään kerinnyt poseeraamaan kameralle, kun oli niin jänniä tuoksuja!
Mielen Lumoa-blogissa on nyt siemenarvonta, 
kaikki osallistumaan!3 kommenttia:

  1. Paranemisia ja onnea autokouluun.

    VastaaPoista
  2. paranemisia! Tsemppiä autokouluun. Itse ajoin kortin paljon vanhempana kuin sinä.

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihanan söpö koira. Saman oloinen, kun meidänkin karvaturri.

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)