21.11.2013

Unohtuneita kuvia + arvonta-linkki!


Vertailin tuossa valokuvakansioita ja blogiani, ja jotain on sieltä täältä unohtunut!

Tämä lipasto tuli meille tammikuussa! Isovanhempieni aikanaan huutokaupasta markalla ostama. Takaa puuttuu pala, kun he nerokkaasti ovat sahanneet sen alaosan irti saadakseen sen mahtumaan vintille... Kermanvalkea pinta on myös heidän maalansa. Tammikuussa suuresti uhosin sen kesällä rapsuttavani maalittomaksi. Ja hah.. Samassa tilassa se on edelleen. Tai noh, on se täynnä tavaraa. Yläosaan sain meikkejäni, koruni ja sen semmoista pientä sälää, alalaatikoissa (kuvassa poissa) on verhoja, vilttejä ++ :)


Rakas ystäväni raskautui, ja joten kummasti aloin sitten haalimaan tuleville vanhemmille vaatteita. :D He asuvat ulkomailla, joten eivät saaneet äitiyspakkausta. Minä sitten kolusin omaksi ilokseni kirpputoreja ja huuto.nettiä, ja tässä on lopputulosta:

Vauveli syntyi kesäkuussa, ja osaa vaatteista on vissiin ihan käytettykin ;)

Maaliskuun kansiosta löysin tämän :D Eli pientä pääsiäisaskartelua oli ilmassa! Virkkasin tämän aika haipakkaa tahtia, ihan en ymmärtänyt ohjetta kun tuli jänniä koukeroita. Vanua sisälle ja volá!Kirvoista huolimatta alstroemeria kukki kiitollisena tänäkin vuonna. Kokeilin pitää toista sisällä, mutta siellä se ei kehittänyt yhtäkään nuppua. Kuva otettu 30.08.2013


Tämän kesän kokeilu, saviruukussa kasvatetut bataatit. Köynnös oli komea, ei kukkinut, mutta ruukussa taisi olla ahdasta :D pikkupuikeloita..


Ystäväni syntymäpäivälahja minulle (täytin 26 lokakuussa) sohvaperunamonsteri Hugo <3 p="">Mona sai uuden sadetakin/heijastinliivin. Ihan täydellinen tämä ei ole mitoitukseltaan, mutta semmoista se on aina sekarotuisen koiran kanssa, mikään valmistuote ei ole täysin istuva.


Takapihan aidat maalattiin kesän aikana, ja nyt hohkaavat kuvissa ihan liikaa :D
Mieheke nikkaroi tuon aidan vierustan minilaatikon jämälaudoista, sain loput sipulit maahan


Täti toi Tallinnan matkaltaan: Alliumit ovat ehdoton suosikkini näistä!Karolinan puutarhassa on kirja-arvonta! Käykääs osallistumassa!

5 kommenttia:

 1. Heh, on käytetty :) Ja hienoo et laitoit kuvia kun en ite taho aina muistaa et mikä vaate oli mistäkin. Lähinnä kun pakkaan pienimpiä pois oikeisiin pinoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on jotain ihan kaameita, mitä ei missään välissä tullut ees käytettyä, ni ei tarvii antaa takas :D voi heittää niillä sit jo vesilintua. käyttökelpoiset voi tuoda takas, tai säilöä itse :P

   Poista
 2. Kyllä meillä on hyvä asia tuo äityspakkaus, sillä pääsee hyvin alkuun pionokaisen kanssa.
  Upea tuo siun lipastosi, laita se ihmeessä kuntoon, vanhoissa huonekaluissa on sitä jotakin.

  VastaaPoista
 3. Meillä on haaveissa vanhan lipaston ja vaatekaapin löytämminen. Kivoja kuvia sulla tässä postauksessa. Vastasin muuten haasteeseesi omalla tavallani.

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)