8.5.2013

Kasvismureke ja-pyörykät + muuta päivitystä

Kiirettä on pitänyt, päivät töissä ja illat.. no puolikuolleena sohvalla maaten ;)

Viime viikonloppuna olimme mökillä, siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. 
Pistin perjantaina tuulemaan, ja lakaisin mökin alakerran lattiat, sen jälkeen pesin ne. Pesin myös kaikki mahdolliset tasot ja tamppasin matot. Miesväen (mökille piipahti yhdeksi yöksi myös miehekkeen veli ja tämän kaveri) saunoessa laitoin tavarat paikoilleen, ja saunaan päästessäni otin mukaan kaikki keittiön tasoilla lojuneet tarvikkeet ja astiat. Pesin ne saunomisen lopuksi (saunassa kun on helpoiten saatavilla kuumaa vettä). Yläkerta jäi vielä siivoamatta, mutta siellä ei paljoa aikaa vietetäkkään :P 

Lauantaina vietinkin aikaa puutarhassa kuopsuttaen(joku ryökäle oli käynyt syömässä kuvaamani tulppaanin varret ÄRRINMURRIN!) , ja sisällä haaveilin keittiörempasta. Mittailin ja suunnittelin.. ja otin Monan kanssa makoisat torkut lopuksi. Mökillä oli aika koleaa, etenkin iltaisin, ja Monakin hieman paleli! Fiksuna koirana se ymmärsi kuitenkin parhaansa, ja nukuttiin saman peiton alla :) Sunnuntaina alkoi tuulemaan, mutta onneksi päästiin veneen kanssa kulkemaan ilman ongelmia. 

Tänään olenkin töiden jälkeen ollut yksin kotona, Mona ja mieheke lähtivät mökille taas. Minulla on huomenna ja perjantaina töitä, joten en päässyt mukaan, ehkä ensi viikolla. Taidan viedä sinne taas kassillisen kukkia.. tai kaksi ;)

Kasvisruokiin! Viimeiset Buzzador blogattavat ovat nyt tässä:

Torstaina kokkailin kasvismureketta. VINKKI: tämä mureke ei ole kummoisesti maustettu! Luulin sen olevan, ja jäi aika laihaksi tuo meidän mureke-kastike :)

Lisäilin murekkeeseen porkkanaraastetta, ja he-ma-pa-pussin, mutta ehdottomasti olisi kaivanut tuoreita yrttejä ja esim. soijaa makuihinsa. Ei kummoista syötävää, jäi meiltä molemmilta santsiannokset ottamatta :P


Tänään "tein", eli lämmitin itselleni kasvispyöryköitä, söin ne riisi-herne-maissi-paprikan kera. Nämä olivat hyviä! Paistoin ne pannulla rypsiöljyssä, olivat hyviä sekä koostumukseltaan, että maultaan. Eivätkä ollenkaan suolaisen oloisia :) 

Nyt täytyy painua nukkumaan, että jaksan taas huomenna porhaltaa töissä! Mukavaa helatorstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)