19.10.2012

Syksyisiä askarteluja

Opparin teko pitää edelleen kiireisenä, mutta nyt kun löysin viimein paristot kameraan, pääsen esittelemään hieman syksyn satoa ;)


Citypöllö sai hieman väriä pintaansa ja vartioi nyt etupihaa.


Hänelle syntyi myös serkku, pienikokoinen maailman ihmettelijä,


..ja sitten on hieman epäonnisempi tapaus, joka on ei-niin-loppuun-asti suunniteltu :D


Olen väkertänyt myös syysistutuksia. Callunalla ja syysasterilla, astia löytyi alekorista, alennuksen jälkeen hinnaksi jäi vajaa euro.

Murattia ja syysasteria

Aiemmin tuli myös spreijattua valkoiseksi... oisko tämä vuohenputkea :)


 Syksyinen ovikranssi. Pohjana varastossa lojunut villiviinikranssi, ja siihen laitoin sitten omasta metsästä kerättyä jäkälää, punaisia omenoita (muovisia), oman metsän kanervaa, puolukanvarpuja ja lähipuiden pihlajanmarjaterttuja. Keskellä oli vielä vehnäntähkiä, mutta kummasti ne hävisivät tipujen suihin alta aikayksikön!

Olen koittanut keksiä jotain jouluisempiakin näpertelyjä, mutta lopputulos ei ole aina niin häikäisevä kuin mitä mielikuvissa ;)
4 kommenttia:

 1. Nuo pöllöt ovat ihan ylisöpöjä!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania pöllöjä ja myös karanssi on kaunis. ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että sain tunteeni tuotua esille.. Vähän välillä ajatus rönsyilee, mutta idea kuitenkin selkeä: ikävä jää. Yli puoli vuotta ilman perhettä ja ystäviä. Mutta ehkä siitä selvitään Skypen avulla..

  Millanenkohan joulu mahtanee olla.. Jossain rannalla tonttulakit päässä ja joulukuusen virkaa toimittaa palmut? :P Heh, no ei vaan.. Jää nähtäväksi juu.. Eiköhän tästä selvitä. Tottumiskysymys tämä on..

  VastaaPoista
 4. Tuli siun kranssista mieleeni. Viime talvena tein havuista kransseja, ja muutaman niistä unohdin lämmitettyyn talliin. Tajusin liian myöhään tehneeni aika ison virheen.. :D Ehkä tästäkin opimme jotain. :P

  VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)