25.6.2012

Juhannuksesta selvitty!

Huh huh, olipa vilkas juhla! Mökkeiltiin isommalla porukalla kahdeksan henkeä + Mona :) enimmäkseen miehekkeen veljen kavereita, mutta tutuiksi nämäkin ovat muodostuneet jo ajan myötä. Juhannusaatto oli Hauska, ilma oli mitä parhain, ja kaikki sujui mukavasti. Tekemäni verhot yläkertaan osoittautuivat aivan nappisuoritukseksi, ilman mitään mittoja!


Aattona tein ekaa kertaa Brita-kakkua lounaan jälkiruuaksi, ja se oli menestys :) olin kotona tehnyt marenki-pohjalevyt, ja ne kulkivat palasiksi pätkittynä mökille mukaan. Asettelin ne pyöreään matalaan kakkuvuokaan ja päälle tuli kermavaahto-vaniljarahka seos, sekä tuoreita kotimaisia mansikoita ja kiivejä. Lätkin niitä kaksi kerrosta, päällimäiseen tuli vielä ananaskirsikoitakin. Kaikki meni samalta istumalta, ja se jos mikä kertoo että maistui ;) emäntä on tyytyväinen <3

Muita julkaisukelpoisia kuvia ei sitten olekaan :D Näpsäsin vain muutaman, en yleensä kanna kameraa mökillä kovin lähellä, etten tuhoa sitä. Yhden rantakäärmeenkin bongasin, melkein astuin päälle kun tutkin taas perinteikkäästi rantakallioita Monan kanssa. Se oli kallion ohuessa kolossa, vain osittain ulkona. Mielummin rantakäärme, kuin kyy!

Tässä Monan esimerkki, miten Juhannusta kannattaa viettää!


1 kommentti:

  1. Brita-kakku onnistuessaan on kyllä tosi hyvää :p

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)