18.6.2010

Viimeinen viikko työssäoppimista, huominen enää!

Asuntolahuone on kovin tyhjä. Torstai-ilta on mennyt siivotessa, ja huonekaluja siirrellessä, halusin, ettei siivoojilla ole kova homma noita raahatessa. Onneksi vietiin lauantaina pakulla jo kasvit yms, nyt on vain uusimmat hankinnat, 3 paperitaimikassia ;)


Tunnen itseni vain hieman huijatuksi. Ostin eräästä turkulaisesta puutarhamyymälästä mökille kasveja. Ensinnäkin, hintaryhmittely oli kovin epäselvää, luulin näitä paljon halvemmiksi, ja kassalla tulikin 38€!
Lisäksi kiireessä luulin ottaneeni kahta eri kasvia... ja olenkin maksanut täysin saman hinnan näistä kahdesta, samasta kasvista ja lajikkeesta!

Toinen vaan nyt sattuu olemaan aivan minitörö, viidellä kukinnolla ja muutamalla nupulla, ja toinen on kolme kertaa isompi, mutta ei omaa nupun nuppua! käsittämätöntä! 4,5€ kpl, ja ostin niitä 5 = 22,50

Kysessä on sammalleimu, Phlox subulata 'Maischnee'Ja sitten ostin lisäksi 3 kuunliljaa, joiden myös luulin olevan paljon halvempia, mutta olivatkin 5,20e/kpl

Komeakuunlilja Hosta 'Francee'


Nämä sentään ovat ihan kivannäköisiä, vaikka hintaa sitten tulikin vähän enemmän. Koulun asuntolan pihassa on näitä komea puska, tekisi mieli käydä vähän "lainaamassa" isointa yksilöä ;)

Löysin myös muutaman vanhemman kuvan keväältä, parvekkeen hortensioiden kukinnot (keväällä)
Ja nyt sain koululta pari uutta ilmaiseksi, kun niillä ei kuulemma ollut myyntiarvoa enää, niiden kukinnot on käytetty asetelmiin.Ja tämänkin sain, vaikka kukkia löytyy :)Päivät ovat sujuneet verkkaisesti, ei ole oikein ollut ihmeempiä hommia. Olen todistanut itselleni olevani aika osaaja, aamuheräämiset ovat vaan niin tuskaisia. Asiakaspalvelu, kasvien hoito, istutusten teko, kukkakauppiaana toimiminen.. Niin ihanaa! Tosin kukkakimppujen tekoa olen vältellyt viimeiseen asti, mutta tänäänkin teimme pöytäasetelmia,niistä ehkä kuvaa myöhemmin. Tällä kertaa menivät syntymäpäiväjuhliin, 13kpl! Jos hyvin käy, ja sääennusteet lupaavat parempaa, saatan päästä mökille viikonlopuksi. Mutta jos sademäärät pitävät paikkansa, voi olla että olen ainut ketä sinne oikeasti haluaa.....

2 kommenttia:

  1. Taimet ovat kaupoissa kalliita. Olen huomannut, että syksyllä tekee parhaimmat ja halvimmat löydöt, kun tyhjentävät varastoja talven alta.

    Ihanat verhot kukkien taustalla, lintuystävälle mieleen:)

    VastaaPoista
  2. Mä oon luullut jo tottuneeni siihen, että mulla on kallis maku ;D täytyy sitten tosiaan syksyllä ostella vielä mökkimaahan "jämiä"..

    Ja nuo verhot on kyllä ihanat, ikean jämäpaloja :)

    VastaaPoista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)