12.8.2009

Koulu alkoi

Niin. Koulu alkoi eilen :D Nyt heräsin 5.50 kellon soittoon. Olen siis ollut nukkumassa ja herännyt aamukuudelta, enkä valvonut aamukuuteen kuten ennen \o/ Ihmeitä tapahtuu!

Eilen oli meikäläisen eka koulupäivä ja hypin seinille :) Viimeksi oon ollut koulun penkillä.... noh, en muista :D on siitä ainakin yli 1,5v varmaan. Enkä silloinkaan ollut kunnolla...mutmutmut enveis, eilen olin ja tänään olen menossa. Klo 8 alkaa meikäläisen koulu, ja 7.10 lähtee bussi sinne. Jotta ehtisin bussiin, hyppään meidän kohdalta toiseen bussiin tuossa 6.40 aikaan. Ja jotta ehtisin siihen bussiin, heräsin 10 vaille 6. Että ehdon hörppimään pari kuppia aamuteetä, napsaisemaan vitamiinin ja eilen illalla tekemäni aamupalaleivät ^^. Ja istumaan koneella, siistiytymään ja pukeutumaan. Tarvitsen tietyt aamurituaalit omassa rauhassa.

Eilen mieheke heitti mut autolla koululle, oli aika..puuduttava päivä, 10-16 perehdytystä. "Luvattomat poissaolot eivät ole sallittuja. Lukujärjestykset löytää netistä"-tyylistä höpölytystä.. tuntui niin turhalta kun a)nuo on mulle valmiiksi selviä edellisen koulun kautta, b) oon käyny netistä kaikki nuo koulujutut läpi jo aikaa sitten ja c)nainen, joka tätä perehdytystä piti ei selvästikään ollut mitään puhuja-tyyppiä,eikä ollut ajatellut asiaa loppuun asti.. huonot excel ja powerpoint-esitykset, hiljaisella äänellä, selkä meihin päin.

Kivojakin asioita silti oli! Tutustuin jo pariin mukavan oloiseen tyyppiin, joiden kanssa kävin kahvilla (ja tupakalla, hihiii), koululla saa 3 (!!) ilmaista ateriaa, aamupala,lounas ja päivällinen, koulun alue on todella kaunis ja hieno, koulu antaa meille työhaalarit ja -hanskat ilmaiseksi.. ja kuinka moni voi sanoa, että heidän koulun pihassa ravaa kana vapaana, aitauksissa kaneja,lampaita.. myös sikoja ja lehmiä löytyy.. pellolla harjoittelee joku poitsu traktorin käyttöä.. Ja tän päivän tunnit: Tomaattien poimintaa ja vihannestentunnistusta, toiselle osalla on muistaakseni mauste-ja kesäkukkatunnistusta! :)

Nyt en ehdi enempää höpöttämään, pitää pukeutua. Ulkona sataa, en oikein tiedä mitkä olisivat hyvät työvaatteet, verskat on rikki haaroista, eikä mulla ole kumisaappaita, ne jäi mökille... Mutta ihan sama! Pitää opetella olemaan stressaamatta :D Hauskaa ja ihanaa päivää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ai siellä on niitä elukoitakin?? Ja traktoripoitsut on aina plussaa :D Ja aamiainen!! Olispas meilläki murrr...

  VastaaPoista
 2. Missä koulussa olet? Haluaisin lähteä opiskelemaan puutarha-alaa mutta mietin vielä mihin kouluun menisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ammattiopisto Liviassa, Piikkiössä opiskelin :)

   Poista

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)