20.4.2009

Viikon tauolta takaisin

Saisi ilmat lämmetä jo kertahutaisulla, aurinko paistaa tänään ihanasti täällä, mutta eihän tuolla vielä lämmin ole. Aamuaurinko lämmitti keittiön pöydällä majailevia kasveja, ja kiinanruusukin avasi toisen nuppunsa!


Photobucket


Photobucket


Nukkumatti selviytyi kirvoista ja uppohoidosta:
Photobucket


Torstai:
Otsikko: Kun silmäni mä auki saan...

Ei, luvassa ei ole hempeää musiikkia by Pepe Willberg, vaan koitan saada itseni hereille.. Ulkona paistaa ihanasti aurinko, ja käväisin juuri suihkussa.. Unihiekka painaa silti silmiä vielä, taidan keittää cappucinot..

Kääpiöbanaani:

Photobucket
Torstai, osa 2:
Nappasin miehekken isän toimistosta (luvan kanssa) pistokkaita itselleni! Kasvin nimestä ei ole vielä tietoa, tutkin kirjallisuutta ja koitan keksiä mikä hän lienee:
Photobucket


Photobucket


Sain myös houkuteltua miehekkeen pariin puutarhaliikkeeseen! Ekassa vaan kierreltiin huvin vuoksi (mies kitisten perässä :D), mutta toisessa olikin vaikka mitä kivaa! Budjetti ja mieheke sallivat vaan yhden kasvin, ja uudeksi asukkaaksi valittiin…. Nukkumaija! Kuvan saatte parin päivän sisään, maija on nyt karanteenissa veskissä :D Uusien kasvien mukana tulee miltein aina jotain ötököitä, kuten viimeksi kiinanruusun mukana kirvoja… on parempi pitää uusi kasvi erillään muista ennen kuin on varmaa ettei mikään epidemia puhkea ;)

Perjantai:

Mieheke vei kaverinsa kanssa vanhan uunin roskalavan viereen ja samalla sieltä löyty mulle kukkapöytä! (kaipaa pesua ja entisöintiä tosin)

Photobucket

Ja mikä tärkeintä… kukat voivat hyvin ja saan postissa lisää! :D Elikkä eräs puolituttu laittaa minulle postitse pari pistokasta! Ja saan myös ehkä yhdeltä turkulaiselta kasviharrastajalta lahjoituksena myös muutaman kasvin! Mieheke mönki jo nukkumaan, minunkin piti mennä jo Aikaa sitten :) Jäin tutkimaan kasvikirjoja, ja tekemään niistä muistiinpanoja :P Tässä vielä iloksenne kuva Aasinkorvasta :) Sain sen isoäidiltäni pistokkaana, ja kasvatettuaan juuret vesilasissa,se sai oman purkin ja multaa kasvualustaksi.


Sunnuntai:

Tänään siivottiin vinttikomero! Siellä oli vuokraemännän jotain ikuisuuden vanhoja papereita yms, vietiin ne roskalavalle, joka on vielä viikon talon edessä. Tosi näppärästi sinne saatiin aiemmin myös meidän vanha uuni ja rikkinäinen tv :) Dyykkasin aiemmin sieltä itelleni kukkapöydän, tänään löysin monta ehjää kukkapurkkia, sormuksen ja jonkun rintaneulan tms. Olisin myös halunnu hienon kaapin/hyllyn, joka sopii meidän yhden laatikoston kaa mainiosti yhteen…mutta mieheke ei syttynyt ajatukselle :(( *itkupotkuraivari* Kuulemma meillä on a)tarpeeksi kamaa, b)se hylly on liian iso ja ruma..höh… Ehkä koitan vielä suostutella, houkutella ja mahdollisesti lahjoa ja kiristää tuota miestä tässä seuraavien päivien aikana… Se olis niin kiva! Tässä dyykatut:

Kukkapöytä, pesun ja maalin tarpeessa:

Photobucket


Rintakoru:
Photobucket

Sormus:
PhotobucketJa se hyllykin päätyi loppuillasta meille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän jonkin tervehdyksen kertomaan olemassaolostasi, kommentit ja palaute ovat yksi bloggaamisen peruspilareista :)